banner94

banner77

banner69

banner88

Polyelast 2K ile yapılarınız güvende

Polyelast 2K temel ve çatılarda ömürlük su yalıtımı sağlıyor

YAPI MALZEMELERİ 19.12.2017, 09:47 19.12.2017, 10:51
 Polyelast 2K ile yapılarınız güvende
banner66

Yaklaşık 10 yıl önce Çalı Sanayi Bölgesinde kurulan ve su yalıtım sektöründe yenilikçi çözümler sunan Marof Yapı Endüstri A.Ş., yüzde 100 yerli formüllerle geliştirdiği Polyelast 2K Likit Membran ürünü ile temel ve çatılarda ömürlük su yalıtımı sağlıyor.

Marof Yapı Endüstri A.Ş. inşaat sektöründe yapmış olduğu projelerden edindiği tecrübe ile su yalıtımında kesin çözümler sunan ürünler geliştirmeye devam ediyor. Yaklaşık beş senelik bir laboratuar çalışmalarının ardından likit membran yatırımı yaptıklarının altını çizen Marof Yapı Endüstri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Milli, “Özellikle üretim aşamasında kendi emülsiyonunu üreten bir firma olmamız, hem ürünü daha iyi tanımamızı, hem de yenilikçi ve piyasa da bulunmayan ürünler üretmemizi sağlıyor” dedi. Ürünlerinde yüzde 60’ın üzerinde bitüm kullandıklarını da dile getiren Milli, bu özellikleriyle piyasanın en yüksek bitüm esaslı ürünlerini ürettiklerini söyledi.

24 ay raf ömrü…

Kullandıkları özel katkılar sayesinde ürünlerin raf ömrünü 24 aya kadar çıkardıklarını da ifade eden Zafer Milli, ‘Hepimizin malumu olduğu gibi ülkemizin bulunduğu coğrafya 1. Derece deprem bölgesi, bu sebeple bizim ürettiğimiz ürünlerin yapılar açısından büyük önemi bulunuyor. Dolayısıyla bizler taklit ürün yerine, ülkemizdeki yapıların özelliklerine göre uzun ömürlü ve ithal ürünlere göre yüzde 50 oranında daha uygun fiyatlı ürünler üretiyoruz” şeklinde konuştu.

4 kat fazla aderans…

Polyelast 2K Likit Membran ile ilgili de bilgiler veren Zafer Milli, “Akrilik polimer-çimento  esaslı, çift bileşenli,  su bazlı, elastomerik likit su yalıtım membranı olan Polyelast 2K’yı, piyasadaki  benzer  ürünlerden ayıran en üstün özelliği toz bileşeninin, sıvı bileşene oranla çok daha düşük olması sebebi ile yüksek elastomerik özelliğe sahip olması ve uygulandıktan sonra yağmur veya zemin suyu ile temasında yüzeyini temizleyip kendini yenileyebilmesidir. Standart aderans ölçüsünün 4 katı fazla aderansa sahiptir” ifadelerini kullandı.  

Polyelast 2K’nın her türlü yüzeye uygun olduğunu da belirten Milli, ürünün insan sağlığına zararsız kimyasallarla üretildiğine de dikkat çekti.

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
16°
açık
banner61
banner62
banner92
banner89