banner94

banner77

banner69

banner88

ODE’den ustalara özel seminer

ODE, geleneksel hale getirme hedefiyle hayata geçirdiği Usta Seminerleri’nin ilkini Eskişehir’de gerçekleştirdi.

YAPI MALZEMELERİ 07.07.2017, 09:56 07.07.2017, 09:57
ODE’den ustalara özel seminer
banner66

Yalıtım sektörünün önde gelen şirketlerinden ODE, geleneksel hale getirme hedefiyle hayata geçirdiği Usta Seminerleri’nin ilkini Eskişehir’de gerçekleştirdi.

İç Anadolu Bölgesi’nin farklı illerinden su yalıtımı konusunda uzmanlaşmış 20 ustayı bir araya getiren seminer kapsamında, su yalıtımı ürünlerinin özellikleri ve kullanım detayları ile ilgili uygulamalı eğitim verildi.

ODE Yalıtım Genel Müdürü Ali Türker: “Türkiye’de su yalıtımı konusunda bilinç oluşturma hedefimizde en önemli destekçilerimiz ustalarımız. ODE Usta Seminerleri ile ülkemizin her yerinden ustalarla buluşarak su yalıtımına dikkat çekmeye devam edeceğiz” dedi.

Türker: “ODE Usta Seminerleri’ni geleneksel hale getirmeyi hedefliyoruz”

Eskişehir fabrikasının devreye alınan ilk fazında yıllık 20 milyon metrekare su yalıtım malzemesi membran üretimi planladıklarını belirten ODE Yalıtım Genel Müdürü Ali Türker: “Böylece yıllık toplamda 32 milyon metrekare membran üretim hacmine ulaşarak su yalıtımında lider konuma yükseleceğiz. Su yalıtımında liderliği son derece önemsiyoruz çünkü su yalıtımı olmayan binalar 10 yılda taşıma kapasitesinin yüzde 66’sını kaybediyor. Deprem bölgesinde ve mevcut yapılarının %85’inde su yalıtımı bulunmayan bir ülke olarak su yalıtımı konusunda daha fazla bilinçlenmeye ihtiyacımız var. Bu hedefi gerçekleştirmede en önemli destekçilerimiz kuşkusuz su yalıtımı ustaları. Bu bakış açısıyla düzenlediğimiz Usta Seminerleri’nin ilkini büyük bir başarı ile gerçekleştirdik ve 20 su yalıtımı ustasına sertifikalarını verdik. Geleneksel hale getirmeyi hedeflediğimiz seminerler ile ülkemizin her yerinden ustalarla buluşarak su yalıtımına dikkat çekmeye devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
parçalı bulutlu
banner61
banner62
banner92
banner89