banner94

banner77

banner69

banner88

Mescioğlu AŞ'den Pierre Cardin Modası…

Mescioğlu AŞ, dünyanın en güvenilir ve bilinir markalarından biri olan Pierre Cardin’i banyo, mutfak dolabı ve kapı ürünlerine uyarlıyor.

YAPI MALZEMELERİ 23.02.2016, 09:47 23.02.2016, 09:47
 Mescioğlu AŞ'den Pierre Cardin Modası…
banner66

Oluşturduğu birçok marka ile sektörde önemli bir yer edinen Mescioğlu AŞ. şimdi de dünyanın en önemli markalarından biri olan Pierre Cardin ile buluşuyor. Önemli giyim markası Pierre Cardin, Mescioğlu AŞ tarafından Biani üretim tesislerinde üretilecek olan banyo dolabı, mutfak dolabı ve kapı ürünlerinin markası olacak. Konu ile ilgili açıklamalar yapan Biani Mutfak & Banyo Genel Müdürü Vedat Mescioğlu, dünyanın en güvenilir markalarından biri olan Pierre Cardin ile buluşacak ve markanın Home konseptinin bir parçası olacağız dedi.

Üretim kapasitemizi arttırıyoruz…

Mescioğlu Grup bünyesinde faaliyet gösteren ve 2007 yılında kurulan Biani markasının aylık 3 bin 500 adet banyo ve 250 kadar da mutfak dolabı ürettiğini ifade eden Biani Mutfak & Banyo Genel Müdürü Vedat Mescioğlu bu markanın yoluna devam edeceğini bununla birlikte önümüzdeki 3 yıl boyunca Pierre Cardin markasıyla önemli işler yapmayı istediklerini belirtti. Mescioğlu, “Giyim sektöründe birçok moda akımının oluşmasını sağlayan Pierre Cardin, zamanla farklı sektörlere de girmeye başladı. Bizler de bu markayla Bursa'da Mescioğlu Yapı AŞ olarak banyo dolabı, mutfak dolabı ve kapı üretmeyi planladık. 1 yıldır yaptığımız görüşmeler ve çalışmalar neticesinde üretim kapasitemizden ve üretebilecek makinelerimiz olmasından dolayı bu iş birlikteliği gerçekleşmiş oldu. Hepimize hayırlı olsun” dedi.

Sadece ulusal değil uluslararası sevkiyatlarda yapmak istediklerini belirten Mescioğlu, “Pierre Cardin markamızla da her beğeniye ve her zevke uygun ürün portföyü oluşturduk. Yeni ürünümüzde zengin bir renk ve ölçü seçeneği sunuyoruz. Bu yılı banyo dolabı yapılanmasına ayırdık. Önümüzdeki yıl kapı ve sonrasında da mutfak dolabı yapılanmasına ayıracağız. Bu yapılanmamız tamamlanınca Türkiye'de bayilik vererek satış yapacağız ayrıca 17 ülkede de bu sistemi gerçekleştireceğiz. Bu 3 yıl içerisinde tüm kreasyonlarını oluşturup bayilik ağlarını tamamlamak istiyoruz. Öncelikle metropol kentleri hedef alacağız. İstanbul Ankara İzmir ve daha sonra Anadolu’daki diğer şehirlere sevkiyat yapacağız. Sonra dediğim gibi yapılanma tamamlanınca uluslararası sevkiyatlara başlamak istiyoruz” dedi.

100 milyon TL’lik yatırım…

Bu yeni ürünle birlikte istihdamı ve üretim kapasitesini de arttıracaklarını belirten Mescioğlu şunları ifade etti: “İnsanların algısında Pierre Cardin markasının çok önemli bir yeri var. Bu ismi duyduklarında kalite, özgüven, moda gibi önemli kavramlar geliyor insanın aklına. Biz de bunu en iyi şekilde kullanacağız. Barakfaki’de yer alan 2 fabrikamız 15 bin metrekare kapalı alanda 140 personelimizle hizmet üretmekteyiz. Nasip olursa bu kapasiteyi arttırmak istiyoruz. 10 yıllık bir planladığımız sürec var. Bu süreçteki yatırım yaklaşık 100 milyon TL’yi geçecek. Bölgesel bir firmadan ulusal hatta global bir firma olma yolunda attığımız bir adımdır bu.”

Bu yeni ürünün istihdam sağlamasının yanında müteahhitlerin yeni ürettiği konutlarını pazarlamasına da katkıda bulunacağını belirten Mescioğlu, “Tasarımları ve kreasyonları hazırlarken çok dikkatli hareket ettik. Kaliteden ödün vermeden insanların gönlüne, zevkine ve mekanına uygun ideal ölçülerde özgün tasarımlar yaptık. Pierre Cardin markasıyla ürettiğimiz ürünler müteahhitlere de bir katkı sağlayacaktır. Müteahhit ürününü pazarlarken Pierre Cardin markasının ürününde kullandığını söyleyerek satışına artı değer kazandıracaktır” dedi.

Bayilik vermeye hazırlanıyor…

Bayilik sürecinden de bahseden Mescioğlu açıklamalarını şu şekilde tamamladı: “23-27 Şubat tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan Seramik fuarıyla birlikte bayilik sürecimiz başlayacak. Fuarda bizleri gerek Bursa'dan gerek İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük illerden gerekse de diğer illerden birçok paydaşımız ve müşterimiz ziyaret edecek. Fuarda oradaki bağlantılarımızla yeni bayilikler vermeye başlayacağız. Biz Biani markası ile bölgede 300’er yakın yere bayilik vermekteyiz. Bunun tecrübesiyle de Pierre Cardin’de de başarılı olacağımızı düşünüyoruz.”

 

 

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
parçalı az bulutlu
banner61
banner62
banner92
banner89