banner94

banner77

banner69

banner88

Güncel bir çizgi, özel bir form!

Dünyada ve Türkiye’de muadili bulunmayan ürün gruplarıyla armatür sektörünü şekillendiren E.C.A., hem köşeli hem yuvarlak hatlarıyla karma bir forma sahip olan Dalia batarya, hibrit tasarım anlayışını sektöre kazandırıyor.

YAPI MALZEMELERİ 16.03.2020, 14:43 16.03.2020, 14:46
Güncel bir çizgi, özel bir form!
banner66

Çevre ve gelecek hassasiyetiyle geliştirdiği teknolojilerini sektöre kazandırarak tüketicilerinin her zaman yanında olan E.C.A., 20 yıl garantili ürünü Dalia batarya ile ergonomik tasarımı çağdaş çizgilerle buluşturuyor. Özel formuyla el yıkama esnasında elin lavabo kenarlarına değmesini engelleyen E.C.A. Dalia, banyolara hijyen sağlayan tasarım anlayışını getiriyor. 

ERGONOMİK TASARIMLARLA AYRINTILAR GÜÇLENİYOR

Eğimli gövdesi, çıkış ucundaki açılı perlatörü ile ergonomi ve kullanım rahatlığını bir arada sunan E.C.A. Dalia, kullanıcısına çağdaş bir formun tüm avantajlarını sunuyor. El yıkanırken elin lavabo kenarlarına değmemesini sağlayan batarya, banyolardaki hijyen arayışını ergonomik yapısıyla çözümlüyor. E.C.A. Dalia, tasarımındaki yuvarlak hat ve çıkış ucundaki köşeli hatlar ile göze çarpıyor ve bu sayede hem köşeli hem de yuvarlak hatlı lavabolarla uyum sağlayarak her mekanda kullanılabiliyor.



Tasarım ve ergonomisiyle göz dolduran E.C.A. Dalia, 20 yıl E.C.A. garantisiyle banyoların yeni yıldızı olmak üzere tüm E.C.A. satış noktalarından temin edilebiliyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
18°
açık
banner61
banner62
banner89