banner94

banner77

banner69

banner88

Duvarlarda yüksek performans

Baumit’in yüksek mukavemet hedefleyen formüllere sahip sıva sistemleri ile maksimum güçte duvarlar inşa edebilirsiniz.

YAPI MALZEMELERİ 12.01.2017, 14:23 12.01.2017, 15:45
Duvarlarda yüksek performans
banner66
Baumit’in yüksek mukavemete sahip formülleri ile daha uzun ömürlü ve dayanıklı yapılar oluşturulmasına katkı sağlayan sıva sistemleri, konuttan iş merkezlerine, metrodan HES projelerine kadar çok farklı kullanım alanlarında tercih ediliyor. Baumit’in iç ve dış yüzeyler için geliştirdiği sıva sistemleri yapı ömrü boyunca maksimum performans gösteren sağlam duvarların oluşmasını sağlıyor.



Tümüyle mineral esaslı Baumit ince sıvaları, sağlığa zararlı bir madde içermemeleri ve doğal alkali özellikleri ile ortamdaki nem oranını dengede tutarak küflerin barınamayacağı sağlıklı ortamlar yaratıyor. Hassas ayarlanmış hammadde dağılımı ile doğru şartlarda uygulandığında yüzey çatlaklarının minimum seviyede olduğu duvarlara en ağır eşyalar bile güvenle asılabiliyor. Çünkü sürdürülebilir bir kalite anlayışı ile geliştirilen sistemlerle oluşturulan duvarların her bir metrekaresi aynı güce sahip oluyor. 





Farklı yüzey tipleri için geliştirilen Baumit makine sıvaları, gaz beton, tuğla ve beton zeminlerin tamamına kolaylıkla uygulanabiliyor. İç ve dış mekanda sıva üzeri uygulamalar için geliştirilen Baumit GlemaBrillant, saten dokusu ile daha pürüzsüz yüzeyler elde edilmesini sağlarken mineral esaslı kaplama ve düzeltme sıvası Baumit PerlaRoyal, yüksek nefes alma kabiliyeti ile duvarların nem oranını dengede tutuyor. Su itici özelliği sahip ürün, ince sıva ve/veya boyadan önce, çimento esaslı sıvalar ve ısı yalıtım kaplamaları üzerine düzeltme katı olarak uygulama esnasında kolay çalışılan bir ürün olması açısından özellikle tercih ediliyor.



Baumit’in iç mekanlar için geliştirdiği, yüksek tutunma özelliğine sahip olması nedeni ile projelerin özellikle tercih ettiği ürün Primo 1, iç mekanda kaba sıva olarak en yüksek fiyat-performans seviyesini sunuyor. Primo 1 ayrıca Baumit’in 2016 yılında başlattığı, projelere silolu ürün sevkiyatı ile sunulan bir ürün. Proje alanında dolumu yapılan silolarda ürün, silo altı ürün taşıma sistemi ile kullanım noktasına taşınıyor. 140 metreye kadar ürün sevk edebilen sistem, daha yüksek noktalara ara pompa ile ürün basabiliyor.



Baumit’in gaz beton duvarlar üzerine ön serpmesiz uygulama imkanına olanak vermesi açısından MPA 35L sıvası da öne çıkan ürünleri arasında.

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
16°
az bulutlu
banner61
banner62
banner92
banner89