banner94

banner77

banner69

banner88

Çevreyle bütünleşen akustik çözümler

Knauf; çevreyle bütünleşen, fonksiyonel, estetik görünümlü ahşap bazlı Heradesign sistemleri ile ofislere, eğitim, spor, eğlence ve rekreasyonel tesislerinin akustik performansını estetikle birleştirerek arttırıyor.

YAPI MALZEMELERİ 16.03.2020, 12:14
Çevreyle bütünleşen akustik çözümler
banner66

Ahşap, su ve magnezit ana bileşenlerinden oluşan Heradesign®, ürün teknolojisi ve ham madde kullanımı ile ilgili olarak ekolojik dengeye duyarlılığı ve sürdürülebilir teknolojisi ile doğayı selamlıyor.

Hoş, pozitif, konsantrasyonu ve verimliliği artıran mekanlar yaratmak için yalnızca ne duyduğumuz değil, ne hissettiğimiz de son derece önemli. Profesyonel, inovatif ve katma değer sunmak üzerine kurulu bakış açısı ile üstün performanslı çözümleri bir araya getiren Knauf, ahşap bazlı akustik sistemleri Heradesign® ile rahatsız edici tüm arka plan seslerini azaltıyor.

Yaşam alanlarındaki pozitif nitelikler artıyor

Ofislere, eğitim, spor, eğlence ve rekreasyonel tesislerine mükemmel çözüm sağlayan Heradesign® hem duvar hem de tavan yüzeylerine uygulanabiliyor.  Zamansız ve özgün tasarımlarıyla çok sayıda yaratıcı seçeneğe kapı aralayan ürün, sürdürülebilir malzemeler, ileri teknoloji ve mükemmel ses emilimi sayesinde yaşam alanlarının pozitif niteliklerini artırıyor. Piyasadaki neredeyse tüm tavan sistemleri ve profilleriyle uyumlu olan Heradesign®sonsuz çeşitlilikte tasarım imkanı sunuyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
14°
parçalı az bulutlu
banner61
banner62
banner89