banner94

banner77

banner69

banner88

Çelik kasada güvenilir marka

Tutkun Ortaklar; iş adamı, kuyumcu ve müteahhittin vazgeçilmezi arasında yer alıyor.

YAPI MALZEMELERİ 13.04.2016, 17:34 13.04.2016, 17:34
Çelik kasada güvenilir marka
banner66

Ağırlıklı olarak kasa ve kapı üretimi yaparak sektörde kendine sağlam bir yer edinen Tutkun Ortaklar; iş adamı, kuyumcu ve müteahhittin vazgeçilmezi arasında yer alıyor.

30 yıla yakın bir süredir sektörde faaliyet gösteren Tutkun Ortaklar Bursa'da çelik kapı ve çelik kasa ihtiyacı olan herkesin ilk aklına gelen firmalardan biri olmasıyla dikkat çekiyor. Uzun yıllardır hizmet verdikleri Bursa Santral Garaj Mahallesi Ulu Caddedeki mağazalarına bin metrekarelik yeni bir showroom da eklediklerini belirten Tutkun Ortaklar Limited Şirketi Firma Sahibi Muhammed Yahya Yapıcı, müşterilerine daha iyi hizmet vermek için çalıştıklarını ifade etti.

Bursa’daki bütün iş adamlarında bütün kuyumcularında kendi üretimleri olan para kasalarının olduğunu ifade eden Yapıcı, “Firmamız kasa ve kapı imalatı başta olmak üzere hırdavat ve inşaat malzemeleri satışı da yapmaktadır. Çelik Para Kasaları İmalatı, Çelik Kapı, Amerikan Kapı, İnşaat Malzemeleri, Çelik Halat Çeşitleri, Baskül Terazi, Makara & Zincir, İp & Halat Çeşitleri gibi geniş bir ürün portföyümüz var.” Çelik kapı üretiminde müteahhit ve mimarlarla çalıştıklarını söyleyen Yapıcı, “Genelde proje bazlı çalışıyoruz. Sadece Bursa'da değil, Balıkesir, Bandırma Kocaeli ve çevre illerde yani kısacası Marmara Bölgesi’nde işler yapıyoruz. Bu iş hizmet işi, iyi ve sağlam ürünler yapmanın yanı sıra başarılı olmanın bir diğer püf noktası da satış sonrasında da hizmetinizi sürdürmek.”

porno izle />


Güvenilir ürünler yapmalarının yanı sıra farklı ürünler yaparak da adlarından söz ettirdiklerini vurgulayan Yapıcı, “Çelik kasalarımız kendi imalatımız olup, oksijen kaynağı kesmez matkap delmez özelliğine sahip. Ayrıca kasalarda anahtarda olsa, kasalar açıkta olsa hırsızın sakladığınız herhangi bir şeyi bulması söz konusu değildir. Kapılarımız kartla, kriko ile levyeyle açılamaz bir özelliğe sahip” dedi.

Bursa'lıların Residence’larına Tutkun Ortaklar’ın ürettiği kapıdan girdiklerini belirten Yapıcı, “Bursa'lılar Residence’larına tabiri caizse herkes bizim kapıdan giriyor. Genelde üst segmente ürünler yapıyoruz ama son zamanlarda ekonomik grup için de bazı üretimler yapma çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yavaş yavaş bu ekonomik konutların olduğu bölgelere de girme hedefimiz var. Kendi imalatımız olan ürünlerin yanında özel sipariş ürünler de yapıyoruz. Bünyemizde üretim elemanı, montaj elemanı ve pazarlama elemanlarımız var. Tecrübeli ve geniş bir kadroya sahibiz.


Son olarak inşaat sektörü ile de ilgili değerlendirmelerde bulunan Yapıcı sözlerini şöyle noktaladı: “İnşaat sektörü ve inşaat firmaları her geçen gün büyüyor. Hiç kimse olduğu yerde kalmak istemiyor. Üreticiler yeni projeler yapmak istiyor, müşteriler yeni evler almak istiyor falan. Hacmi büyüyen bu sektör elbette bizlere de yarıyor.  İnşaat sektörünün geleceğinin açık olduğunu düşünüyorum.”

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
16°
açık
banner61
banner62
banner92
banner89