banner94

banner77

banner69

banner88

Bilaç’tan yeni bir marka: Lugina

Hamdi Bilaç, Lugina LTD. ŞTİ'yi 2018 yılı Nisan ayında hayata geçirdiklerini söyledi

YAPI MALZEMELERİ 06.11.2019, 11:50 19.02.2020, 00:52
Bilaç’tan yeni bir marka: Lugina
banner66

 Bursa’da 1968 yılından bu yana ticaret hayatında bulunan Bilaç LTD. ŞTİ. tarafından ticaret hayatına kazandırılan “Lugina” markası, mobilya imalatçılarına, mobilya aksesuarı konusunda A’dan Z’ye, her şeyi tek çatı altında sunuyor.

Bursa’da 1968’den bu yana ticari hayatın içinde bulunduklarını belirten Lugina Alüminyum Mobilya Sanayi Ticaret LTD. ŞTİ Genel Müdürü Hamdi Bilaç, değişen ticaret anlayışına ayak uydurmak adına şirket olarak yeni bir karar aldıklarını ve 2018 yılı Nisan ayında Lugina markasını hayata geçirdiklerini söyledi.

   

A’dan Z’ye her şey tek çatı altında

Lugina’nın, Bilaç LTD. ŞTİ’nin çatısı altında kurulan bir şirket olduğunu ifade eden Bilaç, bin 400 kaleme varan ürün çeşidiyle Lugina’nın, A’dan Z’ye varıncaya kadar tüm talepleri tek çatı altında sunduğunu dile getirdi. Hamdi Bilaç,  “Lugina Alüminyum Mobilya Sanayi Ticaret LTD. ŞTİ., Bilaç Profil Mobilya Alüminyum Sanayi Ticaret LTD. ŞTİ’nin çatısı altında kurulan bir şirkettir. Daha önce Bilaç markasıyla devam ediyorduk. Değişen ticaret anlayışının gerekliliği neticesinde Lugina’yı hayata geçirdik. 2018’in Nisan ayından itibaren Lugina markasıyla müşterilerimize hizmet sunuyoruz. Bünyemizde bin 400 kalem ürün bulunuyor ve bunlar tamamen mobilya imalatçılarına hitap eden ürünler. Kapı kollarından, çekmece raylarına, ankastreden evyelere, varıncaya kadar pek çok ürünü satıyoruz” diye konuştu.

40 yıllık güvence

Aile büyüklerinin 40 yıl önce mobilya üretimi ile ticari hayata atıldıklarını hatırlatan Bilaç, “Kendi bünyemizde imal edilen ürünler de var. Bunlar imal edilip, teslimatları gerçekleştiriliyor. Toplamda 35 çalışan var. Bunların bir kısmı mobilya, bir kısmı alüminyum ve diğer kısmı da imalatta bulunuyor. Ticari hayatımız yaklaşık 40 yıllık bir maziye dayanıyor. İlk olarak mobilya üretimiyle başladığımız ticaret hayatımızda, kendi soyadımızı firmamıza verme kararımız ise 26 yılı buluyor. Mobilya imalatından PVC imalatına, oradan da PVC aksesuarı ve alüminyuma, ardından da mobilya malzemesi toptan satışına geçtik. Mobilya için konuşacak olursak, 12 senedir bu sektöre hizmet etmekteyiz” dedi.

Geniş servis ağı

“Samet”, “BLUM” ve “Teka” gibi pek çok önemli markalanın ürünlerini alıcılara sunduklarını belirten Bilaç, “Bunlar ana markalardır. Dediğim gibi bin 400 kalem ürünü müşterilerimize sunuyoruz. 40 yıllık mazimizle geniş bir bölgede hizmet veriyoruz. Bursa ve çevresindeki Çanakkale’den Balıkesir’e, Yalova’dan Eskişehir’e ve Kütahya’ya varıncaya kadar, çevredeki illerdeki ve ilçelerdeki müşterilerimize, ürün talepleri olması halinde servis ağımız mevcut” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
11°
açık
banner61
banner62
banner92
banner89