banner94

banner77

banner69

banner88

Royal Bademli'de güven ve konfor birarada

Can Soylu:Villa yaşamının getirdiği ekstra maliyetleri ortadan kaldırdık

RÖPORTAJ 18.12.2017, 14:27 19.12.2017, 10:35
Royal Bademli'de güven ve konfor birarada
banner66

İnşaat sektöründe çeyrek asırlık tecrübe ile faaliyetlerini sürdüren CNS Yapı'nın, her geçen gün değerini katlayan Bademli bölgesinde inşasına başladığı Royal Bademli projesi, Bursalılara güven ve konforu bir arada sunuyor.

Yaklaşık 5 bin metrekare alan üzerinde 8 bağımsız villa olarak yapımına başlanan Royal Bademli projesinde, her villa için ikişer araçlık otopark, bahçe alanı, havuz, barbekü alanı ve her odada birer banyo yer alıyor.

Royal Bademli Projesinde verimli ve kolay kullanıma sahip kat planları hazırlamaya dikkat ettiklerini dile getiren CNS Yapı Genel Müdürü Uğur Can Soylu, “Royal Bademli projemizde villada yaşamın getirdiği ekstra iş ve maliyet yüklerini azaltmayı hedefledik” şeklinde konuştu.

CNS Yapının kuruluş hikâyesinden ve inşaat sektöründeki rolünden bahsedebilir misiniz?

Ben 40 senelik ticaret geçmişi olan başarılı bir iş adamının oğluyum. Ticarete adım attığım ilk günden bugüne kadar, sağ olsun Babam Muharrem Soylu, bana hep doğru ve dürüst ticaretin en büyük örneği olmuştur. Meslek seçimimde hiçbir baskı kurmadığı için olsa gerek, o zamanlar büyük meraklarımdan biri olan bilgisayar bölümünü seçtim. 80’lerin sonunda 90’ların başında çocuk olanlar bilir, biz bilgisayarla siyah ekranlı DOS işletim sistemi varken tanıştık ve her bilgisayarların gelişimine adım adım şahit olduk. O dönem Milli Piyango Anadolu Lisesi’nden mezun olup, istediğim bölüm olan Bilkent Üniversitesi Yazılım Bölümünü kazandım. Şimdi bilgisayar sistemini, yani mantık matematiğini inşaatın zeminine oturttum, Amerika’da aldığım pazarlama eğitimi sayesinde de işime çok farklı bir objektiften bakıyorum. Aldığım eğitimler bir kenara, hayatta ki en iyi öğretmenlerim ailemdir. Arkanızda işinin üstadı varsa hele bir de bu kişi babanız ise başka bir meslek seçmek yanlış olurdu.

Müteahhitlik mesleği bizde dededen geliyor. Ben 3. kuşak müteahhit olarak babamdan devraldığım 25 senelik bu mirası daha da büyütmeye çalışıyorum. Şirket olarak 25 senedir değişmeyen ustalarımız imalatta oldukça hassas olduğumuzu söyleyebilirim. Tabi ki amaç para kazanmak fakat imalatta ve satışta paradan önce insani değerler bizim için daha önde geliyor. Bu değerlerimiz sayesinde konut sattığımız her aile ile dost, arkadaş olmuşuzdur.

Amacımız müşterilerimizi sadece bir ev anahtarı sahibi yapmak değil, sağlıkla bir ömür geçirecekleri güveli alanlar oluşturmak. Bu sebepten her projemizi; prizinden musluğuna, o projede yaşıyormuşuz gibi planlıyoruz.

Bu zamana kadar birçok projeye imza attığınızı biliyoruz. Royal Bademli önceki projelerinizden daha farklı. Projenin çıkış noktası hakkında bize bilgi verebilir misiniz?

25 senedir bizzat her detayını kendimiz tasarladığımız ve imalatını kendimiz yaptığımız birçok villa projesinde yaşadık. Zamanla çevremizden gelen talepleri değerlendirdik ve doğru villa projesi nasıl olmalı? sorusu ile yola çıktık. Royal Bademli projemizde, villada yaşamın getirdiği ekstra iş ve maliyet yüklerini azaltmayı hedefledik.

Tüm projelerinizde özgün mimari dokunuşlar olduğunu görüyoruz. Bu noktada hassasiyet gösteren bir firmasınız. Projenin mimari çizimi aşamasında nelere dikkat ediyorsunuz?

Tüm konut projelerimizde olduğu gibi Royal Bademli projemizde de, önceliğimiz verimli ve kolay kullanıma sahip kat planları hazırlamak. Villa yaşamını iyi bilen bir aile firması olarak, mimari çizimlerimizde;  yaşamı zorlaştıran fazla kat alanları, görselliği ön plana çıkaran fakat hiç kullanılmayan atıl alanları, gereksiz büyüklükteki metrekareleri ekarte ederek verimli yaşam alanları oluşturma hedefimizi, diğer tüm detayların önünde tutuyoruz.

Öte yandan CNS Yapı olarak biz, konutta seri imalata karşıyız. Müşteri bir ömür geçireceği evinin detaylarını kendisi oluşturmalı diye düşünüyoruz. Bu bağlamda parke, mutfak dolapları, seramik gibi uygulamaları müşterilerimizin seçimleri doğrultusunda yapıyoruz.

Son dönemlerde Bademli’de alışılagelmişin dışında projelere rastlıyoruz. Royal Bademli de bunlardan bir tanesi. Sizi bölgedeki rakiplerinizden ayıran özellikler nelerdir? 



Bölgedeki tüm villa projelerinin kendilerine has özellikleri var. Royal Bademli’nin öne çıkan başlıca özelliklerinden bazıları ise şunlar; 

Güvenlikli bir site içinde fakat birbirinden tamamen bağımsız 8 adet villa olarak tasarlandı. Hiçbir villanın komşusuna cephesi yok. Bu bağlamda, giriş kapıları, bahçe alanları, havuz alanları dahi birbirini kesinlikle görmüyor.  Projemizde, tamamen özgür yaşam alanları oluşturduk. Bir diğer özelliği ise; villada yaşadıkça anlaşılan ve zamanla kurtulmak istenilen, bakımı, tefrişi, hâkimiyeti zor olan bodrum, çatı arası alanları ve teras alanları bizim projemizde yok. Tamamen yeterli ve verimli alanlar oluşturduk diyebiliriz.

Projenin teknik özelliklerinden bahsedebilir misiniz?

Projemizde bir villanın olmazsa olmazlarından; 2 araçlık kapalı otopark, yeterli bahçe alanları, havuz, barbekü alanı gibi sosyal kısımlar mevcut. Aynı zamanda Royal Bademli projemize özel her odaya bir banyo alanı tasarladık.

Projenizin hedef kitlesi kimlerdir? 

Villa yaşamını daha önceden deneyimlemiş ve hayatı zorlaştıran gereksiz alanlardan sıkılmış, verimli ve kompakt alanlar içeren bir projede yaşamak isteyenlerin yanı sıra ilk defa bir villada yaşacak ve ek maliyetler istemeyen, sadece kendi özel alanı içerisinde konforu ve güveni yaşamak isteyen kişileri hedefliyoruz.

Royal Bademli projesinde fiyat politikanız nedir?

Royal Bademli’de konum ve planlarımızda olduğu gibi fiyat politikamızda da iddialı olduğumuzu söyleyebilirim ancak henüz kaba inşaat aşamasında olduğumuz için fiyat vermek doğru olmaz diye düşünüyorum.



Son olarak konut alıcılarına söylemek istedikleriniz nelerdir?

Konut tercihi yapılırken binanın zemini hakkında yeterli bilgi alınmalı, gerekli bakanlıklardan alınan rapor ve izinler incelenmeli. Aynı zamanda projenin yükseldiği bölgenin gelişen ya da gelişime açık bir yerde olması da gözden kaçmamalı. Çünkü merkezi bir konumda yer alan her proje hem yaşam açısından, hem de yatırım açısından avantajlıdır. Tüm bunları aynı projede bulmak Royal Bademli ile artık mümkün diyebiliriz.

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
parçalı az bulutlu
banner61
banner62
banner92
banner89