banner94

banner77

banner69

banner88

Yeni nesil ofis anlayışı: Ofis Gökçadır

Gökçadır İnşaat, yeni nesil ofis anlayışını Bursa’ya kazandırıyor.

KONUT VE YAPI 01.06.2016, 17:35 01.06.2016, 17:35
Yeni nesil ofis anlayışı: Ofis Gökçadır
banner66
Bursa’nın önemli ve güvenilir firmalarından biri olan Gökçadır İnşaat, en yeni projesiyle Bursa’ya değer katıyor. Gökçadır İnşaat, Bursa İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı’nda lansmana çıktığı Ofis Gökçadır projesi ile Bursa’daki ofis anlayışına yeni bir vizyon getiriyor.



Bundan 10 sene önce bursa da yüzme havuzları, 24 saat güvenliği, sosyal yaşam alanları olan sitelerden söz etmek mümkün değilken şimdilerde bu özellikli projelerin çok rutin hale geldiğini belirten Gökçadır İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Adil Gökçadır, yaşam şeklinin değiştiğini vurguladı.



Bursa’nın hızla İstanbul ile bütünleşen bir metropole doğru geliştiğini ifade eden Gökçadır, İstanbul’un yeni yüzünde ikinci planda kalan birçok yaşamsal organizasyonun Bursa’ya yöneleceğini belirtti. Özellikle bazı büyük şirketlerin bölge müdürlükleri, şimdiden daha ekonomik ve ulaşımın daha rahat olduğu Bursa’ya alınmaya başladığını söyleyen Gökçadır, artık konut ve iş merkezi projelerini bu vizyona göre oluşturmak gerektiğinin de altını çizdi.



OfisGökçadır’ın gelişen ve değişen dünyaya uyum sağlayan yeni nesil bir ofis olduğunu belirten Gökçadır şunları ifade etti: “Özellikle sanayi ihtiyaçları yanında, insanın her tip yaşamsal ihtiyacına cevap verecek bağlantı ofisleri geleceğin önemli ihtiyaçları arasında olacak. Teknolojideki ilerleme çok uzak mekanların bir aradaymış gibi işlev görmelerine önemli kolaylıklar getirdi. Şimdi ki ihtiyaç, bu kolaylıkları yaşam sevinci dolu, güvenli ve sağlıklı mekanlarda ihtiyaca yönlendirmek. İşte Ofis Gökçadır bu bakış açısı ile planlanmış ve inşa edilmektedir. Evinize çok yakın bir mahalde, dünyanın dört bir yanı ile entegre olabilirsiniz. Ofis Gökçadır da, işinizi son derece modern ve güvenli bir ortamda, motivasyonunuzu bozacak her tip rutin işlemin stresinden uzak şekilde keyifle yapabilmeniz için gerekenler düşünülmüş ve sağlanmıştır. Aracınız için sadece size ait modern garajdan, size özel kart ile açacağınız kapılardan geçerek, yine size özel kart ile bineceğiniz hızlı asansörler, sizi ofis katınıza çıkaracaktır. Yeniden aracınıza gelinceye kadar geçireceğiniz zaman, işlevsellik ve mekan açısından huzur verici olsun diye tüm detaylar için bir çare üretildi.”

Gereken her şey yapıldı…

Müşterilerine yalnızca ofis değil, çevresini kendilerinin belirleyeceği bir iş yaşam standardı satın alacaklarını söyleyen Gökçadır, “Büronuz kaç m² olursa olsun, ihtiyacınıza cevap verecek ilave mekanlar kullanmanız mümkün. İki adet hızlı asansör sizi ve ihtiyaçlarınızı katınıza güvenle ulaştıracak. Monşarj asansör şiparişlerinizi yada size gelenleri güvenle sizinle buluşturacak. 24 saat güvenlik ve elinizin altındaki danışma,  geniş ve ferah 60 m2 lik sadece size ve çalışanlarınıza özel , telefonunuzdan senaryo ile yönetebileceğiniz  toplantı salonları, arzunuza dönük çalışma ortamınızı sağlamak yada kriz anında basacağınız butonla 2 dakikada yardımınıza koşmak adına profesyonel kadrolarla donandı. Teknolojinin bütün imkanlarından faydalandık. Arzu ederseniz cep telefonunuzdan vereceğiniz komutla pişireceğiniz kahve yada çayınızın sizi bekliyor olması mümkün.” diye konuştu.

Sayı artacak…

Gökçadır İnşaat’ın güvenirliğini bu projede de fazlasıyla yansıttığını söyleyen Gökçadır sözlerini şöyle noktaladı: “Bina sağlamlığı, deprem güvenliği, ses ve ısı izolasyonları vb. detaylar Gökçadır İnşaat kalite güvenliği garantisinde. Ofis Gökçadır da, çeşitli büyüklükte ofisler tercih edilebilir, tüm kat, iki ya da fazla kat edinebilirsiniz. Bu durumda iç dizaynlar ödüllü mimarımızca sizler için arzunuza uygun şekilde düzenlenecektir. Bursa’da bundan böyle bu anlayış iş ve ofis mantalitesinin yerleşeceğini şimdiden söyleyebiliriz. Kaldı ki bizimle birlikte çıkan iyi projeler de var. Elbette bunların sayısı Bursamızda gün geçtikçe artacak.”

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
11°
açık
banner61
banner62
banner92
banner89