banner94

banner77

banner69

banner88

Ocak sayımız çıktı

Bursa’nın ilk ve tek konut ve gayrimenkul gazetesi Konut ve Yapı'nın Ocak sayısı çıktı.

KONUT VE YAPI 19.01.2021, 15:52
Ocak sayımız çıktı
banner66

Bu sayımızda;

2012 yılının Ocak ayından itibaren sektörün nabzını tutmaya devam eden Konut ve Yapı'nın 10. yılına dair yerel yöneticilerin ve iş dünyası temsilcilerini görüşlerine yer verdik.

Gazetemizin klasikleşen formatı 'Proje Vitrini'nde kentimize değer katan 6 değerli projeyi inceledik.

Her sayımızda olduğu gibi bu sayımızda da inşaat sektörünün önemli bir ismiyle röportaj yaptık. Yaptığı projelerle Mudanya'nın çehresini değiştiren LİK Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kurt ile yaptığımız röportajımız 6 ve 7. sayfalarımızı süsledi.

Yine Bursa'mızın kendi alanındaki önemli firmaları olan Bursa Çimento, Şehitoğlu İnşaat ve Decostar'ın yöneticileri ile yaptığımız haber çalışmalarında sektörü ve yeni yatırımları konuştuk.

Ayrıca bu sayıda, gayrimenkul sektörüne kadın girişimciliğini yönlendirmek; sektördeki kadın profesyonel sayısını artırmak ve sektörde çalışan kadınların temsiliyetini sağlama adına kurulan Gayrimenkulde Kadın Platformu'nun değerli başkanı Burcu Güngör Tezal ile yaptığımız röportaja da yer verdik.

Bununla birlikle birçok sektörü mercek altına alan değerli bilgileriyle okurları aydınlatan köşe yazarlarımızı da es geçmemek lazım.

Kapağı kuşe kağıtlı 16 sayfalık Konut ve Yapı Gazetesi'nin Ocak sayısı yine dopdolu içeriği ile sizlerle...

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
16°
kapalı
banner61
banner62
banner92
banner89