banner94

banner77

banner69

banner88

Mutfağın yeni markası Bursa’ya merhaba dedi

Konut ve Yapı Gazetesi olarak bu sayımızda dünyanın önemli mutfak konseptlerinden biri olan Demsaş’ın bayiliğini üstlenen başarılı mimar; Gülnur Üçel’e konuk olduk.

KONUT VE YAPI 30.05.2015, 15:13 30.05.2015, 15:13
Mutfağın yeni markası Bursa’ya merhaba dedi
banner66
Sadece kadınların değil evde yaşayan tüm bireylerin huzur mekanlarından biri olan mutfaklarda kalite ve dayanıklılık çok önemli bir yer tutuyor. Son zamanlarda değişen zevkler ve ev konseptlerinin mutfak tercihlerine dayanıklılık ve kalitenin yanına estetiği de kattığını görüyoruz. Daha önce Nolte Küchen’in Bursa’daki başarılı mimarlarından olan ve geçtiğimiz günlerde yine sektöründe dünyanın lider firmalarından olan Demsaş’ın bayiliğini üstlenen başarılı mimar Gülnur Üçel ile verimli bir röportaj gerçekleştirdik. Başarılı mimar Gülnur Üçel, yeni markaları Demsaş başta olmak üzere sektör ve kişisel hedefleri hakkında samimi açıklamalarda bulundu.



Gülnur Üçel kimdir?

İstanbul’da doğup büyüdüm. İlk, orta, lise ve üniversite eğitimini aynı şehirde tamamlayarak evlilik nedeniyle Bursa’ya yerleşmiş biriyim. Eşimin de mimar olması nedeniyle kendi şirketimiz GELİNCİK İNŞAAT’ı kurduk. İki çocuk annesiyim. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında aktif bir şekilde rol alıyorum.



Neden Demsaş’ı tercih ettiniz?

Demsaş, tüketici beklentilerini çağın yenilikleriyle birleştirerek ürün çeşitliliğini her geçen gün arttırıyor. Tasarımcılarının “Mutlu Kadın, Mutlu Aile” sloganını hayata geçiren yeni ürünleriyle fark yaratıyor. Demsaş markasını tercih etmemizin en büyük nedenleri;Modüler mutfak sektörünün önde gelen isimlerinden Demsaş, 40 yıllık tecrübesi tartışılmaz kalitesi ile yüz binlerce müşteri memnuniyetini kazanmış bir firma oluşudur. Ayrıca malzeme seçimini de titizlikle yapan Demsaş için sağlığınız önemlidir, anti kanserojen sağlığımızı koruyan kapak, gövde ve tezgâh malzemeleri ileöncüdür. Sürecin her aşamasında deneyimli uzman kadrosu ile hizmet vermesi, hatasız üretime yönelik son teknoloji makine parkı bizi işbirliğine yöneltti.



Demsaş bünyesinde ne tarz ürünler bulunuyor?

Demsaş mutfaklarda modern ve klasik mutfaklarda kişiye özel sınırsız seçenek sunuyor. Örneğin: 30 değişik kapak modeli, 186 renk alternatifi, 56 çeşit kulp, 3 farklı yükseklikte 25 çeşit laminat tezgâh, sayısız akrilik ve taş tezgâh çeşitleri yer almaktadır. Ayrıca özel tasarım banyo dolapları ve toplu işlerde kapı, portmanto ürünlerimizle de hizmet vermekteyiz.



Demsaş ile yeni hedefleriniz var mıdır?

Demsaş özellikle İstanbul’da son zamanlarda çok büyük ataklar yapmaktadır.En lüks semtlerde ve en iyi inşaat....



 "Gülnur Üçel röportajının tamamı Konut ve Yapı Gazetesi Mayıs sayısında"
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
parçalı bulutlu
banner61
banner62
banner89