banner94

banner77

banner69

banner88

Modern yapıların etkili ismi

Konut ve Yapı Gazetesi’nin bu ayki konuğu 17 yıldır mimarlık alanında Bursa’da ve farklı illerde adından söz ettiren Plan B Mimarlık Şirketi’nin sahibi Mimar Seçil Bulcan Ürküt oldu.

KONUT VE YAPI 22.04.2015, 11:49 22.04.2015, 11:49
Modern yapıların etkili ismi
banner66
Seçil Bulcan Ürküt kimdir ?

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden mezun oldum. İstanbul’da birçok farklı firmada çalıştıktan sonra 1997 yılında İnşaat mühendisi kardeşim Rıza Bulcan ile beraber ASR Mimarlık firmamızı kurduk. Daha sonra kurumsal kimliğimizi destekleyeceğini düşündüğümüz tasarım anlayışımızla örtüşen PLAN B Mimarlık firmasını kurduk ve bu firma ile yolumuza devam etmekteyiz.



Plan B Mimarlık’ın firma profili nedir ?

PLAN B olarak iç mimari alanda hizmet vermekteyiz. 1998 yılından bu yana yurt içi ve yurt dışında, özellikle başta turizm yapıları olmak üzere ofis binaları, kamu binaları, sağlık binaları, restoranlar, spa merkezleri, AVM ve konut yapıları gibi birçok iç mimari projeye imza attık. Tasarımlarımızda önceliğimiz yatırımcıya ve kullanıcıya uzun vadeli kalıcı ve doğru çözümlere götürmekle beraber her projede farklılık yaratmaktır. İşlerimizi güven duygusu üzerine inşa ederek sonucunda da kaliteli ve yaşanabilir mekanlar oluşturmak firma olarak en temel ilkemizdir. Hizmetlerimiz arasında iç mimari ve mekânsal planlama, operasyoncu planlama, mekanik, elektrik ve diğer teknik disiplinler koordinasyonu, mobilya tasarımları ve seçimleri, malzeme seçimleri, teknik şartname, bütçe analizi, kontrollük hizmetleri vardır.



Plan B Mimarlık’ın imza attığı birkaç örnek proje söyler misiniz?

Bursa Jimer Hastanesi, Erikli Nestle Waters Yönetim Binası, Bursa İpekiş Tekstil Yönetim Binası, Bursa Rollmech Otomotiv Yönetim Binası, Bursa Orkide Tekstil Yönetim Binası, Bursa Korayspor Yönetim Binası, Bursa Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, BTSO Altıparmak Hizmet Binası gibi projeler idari bina projelerimizden bazılarıdır. Turizm binalarından bazıları ise Montenegro RAMADA Hotel, Uludağ BOF Mysios Otel, Bursa Marigold Termal Hotel, Kervansaray Bodrum Resort Otel, Kervansaray Marmaris Hotel, Bursa Anatolia Hotel gibi projelerdir.



Plan B Mimarlık’ın hedefleri arasında neler var?

Plan B Mimarlık olarak hedefimiz daha önce de yaptığımız gibi Bursalı bir firma olarak yurt dışı ve yurt içinde çok farklı projelere imza atmaktır. Modern ama geçmişten ilham alan, zaman sınırına takılıp kalmayan bir stille işlerimizi yürütüyoruz. Projelerimizde, hangi alana...



 "Plan B Mimarlık sahibi Seçil Bulcan ÜRKÜT röportajının tamamı Konut ve Yapı Gazetesi Nisan sayısında"



Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
21°
kapalı
banner61
banner62
banner92
banner89