banner94

banner77

banner69

banner88

Mayıs sayımız çıktı

Bursa’nın ilk ve tek konut ve gayrimenkul gazetesi Konut ve Yapı'nın Mayıs sayısı çıktı.

KONUT VE YAPI 25.05.2021, 18:24 26.05.2021, 14:31
Mayıs sayımız çıktı
banner66

Bu sayımızda;

Bir yılı aşkın süredir etkisini gösteren pandeminin en çok etkilediği sektörlerin başında gelen inşaat sektörünün, hem durgunlukla hem de malzeme tedarikinde yaşanan sorunlarla boğuşmasını müteahhitlere ve yapı malzemecilerine sorduk.

Türk halkının en memnun olduğu yatırım araçlarının başında gelen gayrimenkulün, son dönemin tartışılan yatırımı olan kripto para karşısında tercih edilirliğinin ne durumda olduğunu sektör temsilcilerine sorduk.

Ana röportajımız asansör sektöründen. Gerçekleştirdiği başarılı projelerle kısa sürede sektörün güvenilir markalarından biri olan DOĞRULİFT’in Genel Müdürü İbrahim Doğru, asansör sektöründe yerli ve milli markalar tercih edilmesinin önemine değinirken, DOĞRULİFT’in projelerinin yanı sıra sektörün sorun ve çözüm önerilerinden de bahsetti.

Şirket haberleri bölümümüzde yine önemli firmalara yer verdik. Boya sektörünün 50 yıllık tecrübesi Tuna Boya, gelişimine büyüyerek devam ediyor. YK Başkanı Cemal Tuna, havaların ısınmasıyla evlerinde duvar rengini değiştirmek isteyenlere ipuçları verdi.

Ayrıca tesis yönetimi sektörünün iki önemli temsilcisi Profesyonel Tesis Yönetimi Derneği (PTYD) ve Tesis Yönetim Derneği (TRFMA) de güçlerini birleştiren bir iş birliğine imza attı. Bünyesinde pek çok farklı sektörü barındıran Alpiş Holding’in iştiraki olarak 2016 yılında kurulan TGJ Gayrimenkul, sektördeki beşinci yılında önemli bir konuma geldi.

Kapağı kuşe kağıtlı 16 sayfalık Konut ve Yapı Gazetesi'nin Mayıs sayısı yine dopdolu içeriği ile sizlerle...

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
12°
az bulutlu
banner61
banner62
banner92
banner89