banner94

banner77

banner69

banner88

Konut ve Yapı metroda vatandaşla buluşuyor

4 yıldır Bursa’nın ve bölgesinin inşaat ve gayrimenkul sektöründe rehberi olmayı başaran ve 2 bin 500 kişiye ismen gönderilen Konut ve Yapı Gazetesi metro istasyonlarında vatandaşla da buluşuyor.

KONUT VE YAPI 16.02.2016, 13:47 16.02.2016, 13:47
Konut ve Yapı metroda vatandaşla buluşuyor
banner66

Yerel yönetimler, müteahhitler, mimarlar, tasarımcılar, mühendisler, malzemeciler gibi sektörle ilgili tüm paydaşlara ulaşan Bursa'nın konut projelerine özel ilk ve tek yayını Konut ve Yapı Gazetesi artık vatandaşa da ulaşıyor. Yerel lojistik ve kurye dağıtım hizmetleri ile Bursa'da bir marka haline gelen Seç Kurye tarafından dağıtımı yapılan ve metrolarda vatandaşla buluşan Konut ve Yapı Gazetesi büyük ilgi görüyor.

Betasus initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">“Marka Projeler”, “Konut Projeleri” ve “Bölge Analizleri” bölümleri ile her sayısında kentin çeşitli bölgelerindeki konut projelerini detaylarıyla tanıtan Konut ve Yapı Gazetesi yaşamlarını konforlu mekanlarda sürdürmek ve geleceğine yatırım yapmak isteyenleri seçkin projelerle de buluşturuyor.

www.konutveyapi.com sitesi, Facebook ve Twitter gibi sosyal medya hesaplarıyla da daha geniş kitlelere ulaşan Konut ve Yapı Gazetesi inşaat sektöründeki tüm gelişmeleri detayları ile okuyucularına duyurmaya devam ediyor.

 

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
16°
az bulutlu
banner61
banner62
banner92
banner89