banner94

banner77

banner69

banner88

Konut ve Yapı dalya dedi

Sektörünün ilk ve tek gazetesi “Konut Ve Yapı” 100. sayısına ulaştı. 2012 yılının Ocak ayından itibaren sektörün nabzını tutmaya devam eden Bursa inşaat, gayrimenkul ve emlak sektörünün ilk ve tek gazetesi Konut ve Yapı, okurlarını 100. sayısıyla selamlıyor.

KONUT VE YAPI 22.04.2021, 12:04 22.04.2021, 15:25
Konut ve Yapı dalya dedi
banner66

Bursa’nın 26 yıllık ekonomi gazetesi EKOHABER Yayın Grubu’nun bünyesine katılmasıyla daha geniş bir okuyucu kitlesine ulaşan KONUT ve YAPI Gazetesi, “Sektörel Analizler”, “Röportajlar” “Bölge Analizleri” ve “Proje Vitrini” gibi özel bölümleri ile sektörde gündemi belirliyor.

Alinur AKTAŞ

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı

Bursa’mız yayınlanan Konut ve Yapı gazetesi, ürettiği içeriklerle şehrimizin geleceğine katkıda bulunan, sektöre yön veren değerli bir yayın organıdır. Gücünü yerel değerlerimizden alarak, ilkeli seviyeli nitelikli yayıncılık anlayışıyla okuyucusuna ulaşan Konut ve Yapı Gazetesi’nin ilkelerinden taviz vermeden 100. Sayıya ulaşması takdire şayandır. Bu vesile ile gazetenin yönetici ve çalışanlarına başarılar dilerim.

Mustafa DÜNDAR

 Osmangazi Belediye Başkanı

Bursa’da inşaat, gayrimenkul, emlak ve yapı sektörünün öncü gazetesi olan Konut ve Yapı Gazetesi’ni 100. sayıya ulaşmasından dolayı tebrik ederim. Daha nice güzel sayılara kavuşmaları temennisiyle, yayın hayatında başarılar diliyorum.

Oktay YILMAZ

Yıldırım Belediye Başkanı

İnşaat, emlak, kentsel dönüşüm ve daha birçok sektöre ait konuları, nitelikli haber, röportaj ve köşe yazılarıyla gündeme taşıyan Konut ve Yapı Gazetesi'ne nice 100. sayılar diliyorum.

Mustafa ANDIÇ

 İMSİAD YK Başkanı

Oluşturduğu katma değer ve istihdam imkânlarıyla ekonomiye önemli katkı sağlayan inşaat sektörünün sesi olan Konut ve Yapı Gazetesi'nin 100. sayısını tebrik ediyorum. İnşaat ve gayrimenkul sektörüne dair tüm gelişmeleri ve yenilikleri sektör paydaşlarına sunan Konut ve Yapı'nın 100. sayı gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Nice yıllara, nice sayılara, nice başarılara...

Mehmet ALBAYRAK

İMO Bursa Şube Başkanı

Bursa basınının güçlü olmasına katkı sağlayan Konut ve Yapı Gazetesi, inşaat sektörünün de gözü, kulağı oldu. İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu olarak, sektörün sıkıntılarını kent gündemine taşıyan Konut ve Yapı Gazetesi’nin başarılarının artmasını umuyoruz. Şubemizin ve inşaat mühendislerinin sesini duyurmasına destek olan Konut ve Yapı Gazetesi’nin genç ve dinamik kadrosuna teşekkür ediyor, yeni sayılarında da sektörün sesi olmayı sürdürdüğü nice yıllar diliyoruz.

Adil GÖKÇADIR

Gökçadır İnşaat YK Başkanı

100. sayıya ulaşmanızı yürekten kutlarım. Konut sektörü ve bileşenlerinin iyi ve kötü günlerinde yanında olan, sektörün kamuoyu ile buluşmasını sağlayarak önemli bir boşluğu dolduran, sektör temsilcilerinin tanıtımına önemli destek veren Konut ve Yapı Gazetesi, özverili ve güven veren çalışmaları ile gazeteyi bugünlere taşıyan kıymetli çalışanları, kendileri ile ne kadar iftihar etseler azdır. Hak ettikleri başarıların, niceleri ile katlanarak büyümesini temenni ederim.

Sertaç KARAALP

Alpiş Holding YK Başkanı

9 yıl önce yayın hayatına başlayan ve bu yılın başında 10. yaşını kutlayan Konut ve Yapı gazetesi şimdi de 100. sayıya ulaşmanın mutluluğunu yaşıyor. Bizim de sektör temsilcisi olarak ilgiyle takip ettiğimiz Konut ve Yapı’nın 100. sayı gururunu tebrik ediyor, nice başarılar diliyorum.

Şeref DEMİR

 Akyükselen İnşaat Yönetim Kurulu Bşk Yrd.

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün gür sesi olan Bursa’nın ilk ve tek Konut Yapı Gazetesi’nin 100. sayısını kutluyorum. Nice yıllar başarı sayılar çıkarmasını diliyorum.

Nedim YILMAZ

 3D Genel Müdürü

Yıllardır zengin içeriğiyle sektörümüzün nabzını tutan ve her sayısını merakla beklediğimiz KonutYapı gazetesinin 100. sayıya ulaşması nedeniyle İmtiyaz Sahibi Kenan Kibar ve Yazı İşleri Cüneyt Alkış başta olmak üzere emeği geçen tüm ekip üyelerini tebrik ediyor, KonutYapı’nın başarı yolculuğunun devam ederek, şimdi olduğu gibi uzun yıllar sektöre ışık tutmasını diliyorum.

Yusuf ŞEHİTOĞLU

Şehitoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı

Dünya’nın ve Türkiye’nin lokomotif sektörü olan inşaat sektörünün Türkiye’de ve Bursa’mızdaki tüm gelişmelerini en güncel sekliyle paylaşan Konut Yapı Gazetesinin 100. sayısını kutluyorum.

Cemal TUNA

Tuna Boya YK Başkanı

Konut ve Yapı Gazetesi, 10 yıldır kurulduğu günden bu yana yayıncılıkta lokomotif gazete olurken, inşaat ve yapı sektöründeki firmalara da önemli değerler kattı. Nisan sayısı itibariyle 100. sayısına ulaşan Konut ve Yapı Gazetesi’ni tebrik ediyor, çalışmalarında üstün başarılar diliyorum.

Yahya SAĞIR

YGBS Easy Life Yönetim Hizmetleri AŞ Yönetim Kurulu Başkanı

Yayın hayatına başladığı 2012 yılından bu yana inşaat, gayrimenkul, konut ve yapı sektörünün nabzını tutan Konut ve Yapı Gazetesi’nin 100. sayısını tebrik ediyor, kurucusu Kenan Kibar başta olmak üzere tüm yayın ekibine başarılar diliyorum.

Fatih ŞAKİR 

Nazar İnşaat YK Başkan Yardımcısı

Ekonominin lokomotifi inşaat sektörüne dair gelişmeleri, özel röportajlar, sektörel ve bölge analizleri, proje vitrini gibi formatlarıyla okuyucusuna duyuran Konut ve Yapı Gazetesi'nin 100. sayısını tebrik ediyorum. Nice başarılara...

İsmet AKÇA

Akcan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı

Oluşturduğu katma değer ve istihdam olanaklarıyla ekonomimiz için kaldıraç görevini üstlenen inşaat sektörünü, güvenilir ve tarafsız bir bakış açısıyla kamuoyuna aktararak, doğru bilgi akışını sağlayan Konut ve Yapı Gazetesi'nin 10.yılını en içten dileklerimle kutluyor, yönetici ve yayın kadrosunu üstün gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum.

Hüseyin KUL

 Decostar Yönetim Kurulu Üyesi

Şehrimizdeki inşaat, gayrimenkul ve emlak sektörünün ilk ve tek gazetesi olan KONUT ve YAPI Gazetesi, içinde bulunduğumuz pazarda yaşanan birçok farklı gelişmeyi ve yeni projeleri takip etmemizde yardımcı oluyor. Adeta sektörümüzün nabzını tutuyor, uzun yıllardır ilgiyle takip ediyorum. Yerel bir mecrada bir sektöre hitap ederek bu kadar uzun soluklu eşine az rastlanır bir başarı sergilediği ve 100. sayısına ulaştığı için tüm ekibi tebrik ediyorum.

İbrahim Hakkı DEMİR

Emiroğlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi

Yaşadığımız şartların hayatımızı bu kadar zorlaştırdığı günümüzde, yayın hayatınızda 100. sayınızı çıkaracak olmanız dolayısıyla sizleri tebrik ediyorum. Ayrıca dijitalleşmenin ağır baskısına rağmen hala basılı yayın hayatına devam ediyor olmanız da ayrıca büyük bir başarıdır. Hem sektörün hem de sosyal hayatın bu zorluklarında size hayatınızda nice 100. sayılar diliyorum.

Kemal BİLİM

 Bilim İnşaat Yönetim Kurulu Bşk.

Bursa’mızın inşaat ve yapı sektörümüzün sesi kulağı olan gazetenizin 100. sayısını kutlar nice 100. sayılar dilerken, bundan sonraki yayın hayatının nice başarılarla dolu olmasını temenni ederim.

Mustafa ALTIN 

Altın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı

Sektörümüz medyasının lokomotifi konumunda olan; yaptığı başarılı yayınlarla sektörün ve sektöre dair tüm paydaşların istikrarlı bir şekilde nabzını tutan “Konut Yapı” Gazetemizin 100. sayısını tebrik ediyor, kuruluşundan bugüne emek veren tüm emektarlarını kutluyor, bundan sonraki yayın hayatında başarılarının devamını diliyorum. Nice 100. sayılara.

Murat KARİP 

Asya Grup Yönetim Kurulu Başkanı

Bursa’da konut ve gayrimenkul gazetesi olarak tek ve güvenilir bir kaynak olmanız, biz sektör temsilcileri için çok önemli. İlgiyle takip ediyor, başarılar diliyorum. Nice 100. sayılara.

Barbaros ONULAY

Bursa Beton Genel Müdürü

Konut Yapı Gazetesi ürettiği içeriklerle şehrimizin geleceğine katkıda bulunan, inşaat ve gayrimenkul sektörü ile ilgili gündemi ve gelişmeleri en doğru şekilde aktarabilen değerli bir yayın organıdır. Konut Yapı ailesine, sektörün sesi olmayı sürdürdüğünüz nice başarılı yayın hayatı diliyorum.

Göksel BİRSEN 

TÜGEM Bursa Başkanı

10 yıllık tecrübe ve birikimiyle gayrimenkul haberciliği alanında öncü ve örnek bir kuruluş olan Konut ve Yapı'nın daha nice 100. sayıları olmasını ve bu değerli çalışmalarınıza ara vermeden devam etmesini diliyorum.

Alp KAYA

Şehir Plancıları Odası Başkanı

Sektör temelli öngörülü vizyoner projelerin doğru ve güvenilir kaynağı Konut Yapı Gazetesinin 100. sayısını kutlarız.


 

Bünyamin KAYA

 İpekoğulları YK Başkanı

İnşaat sektörünü yakından takip eden Konut ve Yapı Gazetesi’nin 100. sayısını içtenlikle kutlar, gazetenin tüm çalışanlarına nice başarılı yayınlar dilerim.

Özkan AYDEMİR

 Elfi Gayrimenkul YK Başkanı

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün referans yayını olan Konut ve Yapı Gazetesi’nin 100. sayısı kutlu olsun. Sektörel bir yayında 100’üncü sayıya ulaşmak önemli bir başarıdır. Bu istikrarlı ve başarılı yayıncılığından dolayı Konut ve Yapı Gazetesi'nin tüm çalışanlarını tebrik ediyorum.

Şükrü MERDİM

 Merdim İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı

İnşaat ve yapı sektörün nabzını tutan Konut Yapı Gazetesi’nin 100. sayısını MERDİM İnşaat ailesi olarak kutluyorum. Sektör paydaşlarının, gazetenin endüstriye değer kattığı yönündeki görüş ittifakı gurur kaynağı olurken, sizlere bu başarılı yayınlarınızın devamını diliyor, başarı temennisinde bulunuyorum.

Cüneyt ALKIŞ

Konut veYapı Gazetesi Yazı İşleri Müdürü

Emin adımlarla geleceğe yürüyoruz

9 yıl, 100 sayı. Dile kolay.

Bu süre zarfında birbirinden farklı binlerce haber, onlarca röportaj, araştırma konuları, özel dosyalar, bölgesel analizler ve daha niceleri.

Her ay büyük bir özveriyle hazırladığımız gazetemiz, 100. sayısıyla okurlarını selamlıyor.

Yayına başladığı 2012 yılının Ocak ayından bu yana Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörü olan inşaat ve gayrimenkul ve alt dallarıyla ilgili güncel bilgiler, sektörün önemli isimlerinin röportajları, görüşleri 100 sayıdır bu sütunlarda sizlerle buluştu.

Gerek klasik yayıncılıkta gerekse de dijital ortamda bilgiler bir şekilde bir yerden bir yere ulaştırılıyor. Basılı yayıncılık özellikle son dönemde dijital yayıncılıkla birlikte kabuk değiştirmeye başlasa da habercilik ve iyi içerik üretmek her zaman en önemli konu oldu. Biz de bu bilinçle 9 yıldır ve 100 sayıdır özenle hazırladığımız gazetemizle en iyi içeriği okurlarımıza sunmaya gayret gösterdik.

Önemli bir geçmişi ve ismi olan süreli yayınların bile ayakta kalmakta zorlandığı, sürdürebilirliğini kaybedip yok olduğu bu dijital dönemde, sektörel bir yayın olarak 9 yıldır istikrarlı bir şekilde sürekli yeni içeriklerle gazete çıkarmak ve 100. sayıya ulaşmak Konut ve Yapı’nın başarısını net bir şekilde ortaya koyuyor.

Sektörel yayınlar, yayıncılık yaptıkları sektörü ve dolayısıyla ülke ekonomisini büyüten itici bir güçtür. Konut ve Yapı da kurulduğu günden bu güne, hizmet verdiği sektöre ve hedef kitleye ‘doğrudan’ katkı üreten, reklam veren firmaların bilinirliğini artıran, marka değerini yükselten bir yayın oldu. Biz yayıncılığımızı çağa da ayak uydurarak dijitalle de destekleyip konpakt bir hale getirdik ve 10. yaşımızda geleceğe doğru emin adımlarla yürüyoruz. Bununla birlikte, Bursa’nın 26 yıllık ekonomi gazetesi EKOHABER Yayın Grubu’nun bünyesine katılmamızla daha da geniş bir okuyucu kitlesine ulaştık.

100 sayıdır bu sütunlarda nitelikli firmaların özel ve marka projelerini gördünüz, sektörün önemli isimlerinin makalelerini ve görüşlerini okudunuz, kamu ve özel sektör marifetiyle planlanan kentsel dönüşümlerin detaylarına haiz oldunuz, bölge analizleriyle kentin gelecek dönemde değerlenebilecek bölgelerini öğrendiniz, sektöre dair son bilgileri edindiniz, özel röportajlarla başarı hikâyelerine şahit oldunuz.

101. sayıyla beraber bunlar ve niceleri devam edecek.

Konut ve Yapı Gazetesi, 9 yıldır, 100 sayıdır hedefinden şaşmadan sektöre fayda sağlama yolunda yürüyüşünü sürdürüyor. Kuruluşundan bu yana emeği geçen tüm ekip üyelerine ve tabi ki inşaat ve gayrimenkul sektörünün temsilcilerine teşekkür ediyorum.

200. sayıda buluşmak üzere, nice yıllara…

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
22°
kapalı
banner61
banner62
banner89