banner94

banner77

banner69

banner88

Kapınızda tasarımcı imzası

Dünya markası olma hedefiyle çıktığı yolda, uluslararası bir tasarımcıyla çalışmaya başlayan Sur Çelik Kapı, Ece Deniz Toros tarafından tasarlanan yeni modelleriyle kapınıza tasarımı getiriyor.

KONUT VE YAPI 24.02.2015, 18:53 24.02.2015, 18:53
Kapınızda tasarımcı imzası
banner66
Yaşam alanlarına eşsiz bir bakış açısı katan, tasarımlarıyla göz dolduran Sur Çelik Kapı, sektöründeki yenilikçi çalışmalarına, tasarımda uluslararası bir isim olan Ece Deniz Toros’la işbirliğini başlatarak hız kesmeden devam ediyor.



Amerika’da yaşayan Türk tasarımcı Ece Deniz Toros, dünyaca ünlü tasarımcı Karim Rashid’in asistanlığını yaparak başladığı, gene dünyaca unlu tasarımcı Yves Behar’la çalışarak devam ettiği iş hayatında şimdi kendi ismiyle ilerliyor.



“Algıda yeni ufuklar açan kapılar” konseptiyle çelik kapı tasarlayan Ece Deniz Toros’un, Sur Çelik Kapı 2015 modelleri satışa sunuluyor.

Dünyanın en köklü medeniyetlerinin ebedi bilgeliğini çağdaş tasarım anlayışıyla buluşturan Ece Deniz Toros’un tasarladığı, yeni modeller, evlerinde modern bir görünüm arayanlara sunuluyor Sur Çelik Kapı farkıyla sunuluyor.



Tasarım ve güvenliği bir arada kullanarak benzerlerinden ayrılan Sur Çelik Kapı, evlerde modern görünümün sembolü haline gelirken, yenilikçi malzeme kullanımı ve güvende olmanız için hırsızlığa karşı verdiği garanti ile de ilk tercih oluyor.



Üst düzey tasarım çizgisinin yanı sıra, dünyada ilk ve tek hırsızlığa karşı açılmama garantisi vererek sektördeki farkını ortaya koyuyor.

Ece Deniz Toros’la olan işbirliğiyle ilgili konuşan Sur Çelik Kapı Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel; ‘’Sur Çelik Kapı olarak ‘Tasarım Yılı’ ilan ettiğimiz 2015 yılında, dünyada değişen trendleri takip edebilmek adına uluslararası bir tasarımcı olan Ece Deniz Toros’la beş yıl sürecek işbirliğimizi başlattık. Geniş bir tasarım ekibiyle yıllardır çalışıyoruz. Bunlara ek olarak Ece Deniz Toros’un tasarlayacağı özel koleksiyonları da ürün gamımıza ekleyerek Sur Çelik Kapı’nın tasarım farkını ortaya koyacağız.’’dedi.



Üst düzeydeki güvenli yapısının yanı sıra estetik görüntüsüyle de dikkatleri üzerine çeken Sur Çelik Kapı, bakış açısında yeni ufuklar acmak isteyenleri bekliyor.


Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
11°
parçalı bulutlu
banner61
banner62
banner92
banner89