banner94

banner77

banner69

banner88

Haziran sayımız çıktı

Bursa’nın ilk ve tek konut ve gayrimenkul gazetesi Konut ve Yapı'nın HAZİRAN sayısı çıktı.

KONUT VE YAPI 21.06.2021, 15:27 21.06.2021, 15:34
Haziran sayımız çıktı
banner66

Bu sayımızda;

Türkiye’nin en çok organize sanayi bölgesine sahip şehri Bursa’da yeni sanayi yatırımlarının hız kesmediğine ve Bursa’daki OSB’lerde 28’i yeni 16’sı tevsi ya da modernizasyon olmak üzere toplam 44 inşaat çalışmasının son sürat devam ettiğine dair kapsamlı bir haber çalışmasını sizlere sunuyoruz.

Ana röportajımızda sayfalarımıza, gerek iş gerekse de sosyal hayatın önemi isimlerinden Nurettin Göler’i konuk ettik. Yaptığı projelerle adından söz ettiren, yerelde ve ulusalda hep büyük projelerin içerisinde yer alan Göler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Göler, yeni projesi Vera Türkün Evlerini, kendi hayatına dair anekdotları, inşaat sektörünün son durumunu ve hayata bakış açısını Konut ve Yapı Gazetesi’ne anlattı.

Şirket haberleri bölümümüzde, Altın İnşaat, YGBS, Nefix, Karnur, Asya Grup, Lik Yapı gibi firmaların projelerine ve haberlerine yer verdik.

Bölge Analiz bölümümüzde ise Görükle Dumlupınar Mahallesini, oradaki müteahhit firmalarla ve gayrimenkul danışmanlarıyla masaya yatırdık.

Yine gazetemizin özel konsepti olan ‘Sektörel Analiz’de ise asansör sektörünü, sektörün duayen isimleriyle konuşarak incelemeye çalıştık.

Kapağı kuşe kağıtlı 16 sayfalık Konut ve Yapı Gazetesi'nin HAZİRAN sayısı yine dopdolu içeriği ile sizlerle...

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
22°
kapalı
banner61
banner62
banner89