banner94

banner77

banner69

banner88

GENERAL'den mucize klima

General’in yeni klima serisi ince tasarımı, enerji tasarruflu çalışma performansı ve sessiz çalışma prensibi ile göz dolduruyor. Japon klima devi General imzalı yeni klimalar, modern dizaynı, zarafeti ve üstün performansı ile dikkat çekiyor. “Neredeyse sessiz” çalışma performansı, haftalık ya da günlük program ayarı, insan sensörü gibi yenilikçi ve kullanıcı dostu özellikleriyle diğer klimalardan ayrılıyor.

KONUT VE YAPI 03.07.2015, 03:05 03.07.2015, 03:05
GENERAL'den mucize klima
banner66

General’in yeni klima serisi ince tasarımı, enerji tasarruflu çalışma performansı ve sessiz çalışma prensibi ile göz dolduruyor.

 

Japon klima devi General imzalı yeni klimalar, modern dizaynı, zarafeti ve üstün performansı ile dikkat çekiyor. “Neredeyse sessiz” çalışma performansı, haftalık ya da günlük program ayarı, insan sensörü gibi yenilikçi ve kullanıcı dostu özellikleriyle diğer klimalardan ayrılıyor. 

 

İnsan Sensörü ile kullanıcı dostu

General’in duvar tipi split klimadaki yeni serisi LTCA, insan hareketlerini algılama özelliğiyle, odadan çıkıldığında 20 dakika boyunca herhangi bir hareket algılamaz ise enerji tasarruf fonksiyonlu çalışma moduna geçiyor. Odaya girildiğinde ise otomatik olarak bir önceki çalışma moduna geri dönen yeni seri,  kullanıcının ihtiyaçlarına göre şekillenen çalışma prensibi ile fark yaratıyor.


 

Neredeyse sessiz

İnsan kulağının neredeyse algılayamadığı yaprak hışırtısına eşdeğer (21 desibel) bir ses seviyesi ile yıl boyunca ideal iklimlendirme sağlayan General Klimalar; işyerleri ile evlerde özellikle bebek ve yatak odalarında sakin ve huzurlu ortamlar sunuyor.


Toz ve kokulara elveda

General’in yeni seri klimalarının diğer bir üstün özelliği ise Apple-Catechin Filtre teknolojisi. Havadaki ince tanecikleri ve tozu temizlemek için statik elektrik kullanan Apple-Catechin Filtre, ultra ince partiküllü seramik tarafından oluşturulan iyonlarla emilen kokuları, güçlü şekilde ayrıştırarak gideriyor. Filtre temizleme zamanı göstergesi ile kullanıcılarını düşünen yeni klimalar, hava temizleme etkisi ile ortamın konfor seviyesini daha da yükseltiyor.

 

Betpark Arial;">Ödüllü zarif tasarım, performans ve tasarruf bir arada

İnce ve zarif tasarımı ile öne çıkan General’in yeni klima serisi; “IF (International Forum Design - Tasarım Oscar’ı), GOOD DESIGN (Japon asıllı, kapsamlı tasarım değerlendirme ve takdir sistemi) ve REDDOT (Almanya Tasarım Merkezi Nordrhein Westfalen tarafından verilen uluslararası bir ürün tasarım ödülü) ödüllerinin sahibi.

 

Yeni seri aynı zamanda düşük enerji tüketimi ile yüksek ısıtma ve soğutma performansını da bir araya getiriyor. Oda sıcaklığını sabit tutma özelliği ve maksimum hava akımı/maksimum kompresör hızı ile 20 dakika yüksek kapasitede çalışarak, odanızı çabucak konforlu hale getiriyor.

 

Frekans değiştirme ayarı

Ekonomik çalışma modu ile daha fazla enerji tasarrufu yapan yeni klima serisi, geniş kapasite seçenekleri ile tüm kullanıcı taleplerine cevap veriyor.

 

Aynı oda içinde birden fazla klima olması durumunda kullanılabilen frekans değiştirme ayarı ile de dikkat çeken seri, geçici bir güç kesintisi durumunda da otomatik olarak daha önce olduğu gibi aynı çalışma modunda yeniden başlıyor.

 

Haftalık ya da günlük ısı programı yapmak mümkün

General’in yeni seri klimalarında uzaktan kumanda ile haftalık program yapmak da mümkün. Kullanıcılar bir dokunuşla 1 günde 4 farklı program yapabiliyor. Toplamda haftada 28 farklı program ile farklı saat ve sıcaklıklarda çalışma ayarı yapabildiği gibi, uyku zamanlayıcısı da istenilen saatte kapanmaya göre ayarlanabiliyor. 
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
16°
açık
banner61
banner62
banner92
banner89