banner94

banner77

banner69

banner88

Can Şimşek Mimarlık Atölyesi yeni yerinde

Mimarlar Odası Bursa Şubesi Başkanı Can Şimşek, kendi ismini taşıyan mimarlık atölyesini yeni yerinde hizmete açtı.

KONUT VE YAPI 22.04.2015, 13:07 22.04.2015, 13:07
Can Şimşek Mimarlık Atölyesi yeni yerinde
banner66
Şimşek, Merdivenevi ile aynı çatı altında hizmete sunduğu ‘Can Şimşek Mimarlık Atölyesi’ isimli işyerini düzenlediği kokteyl ile açılışını gerçekleştirdi.



Açılışta Şimşek’i; CHP Bursa Milletvekili İlhan Demiröz, Mimarlar Odası üyeleri, Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Remzi Çınar, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Basri Akyıldız, Peyzaj Mimarları Odası Başkanı Necla Yörüklü ve Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Murat Taş başta olmak üzere çok sayıda dostu yalnız bırakmadı.



Nitelikli yapı ürünleriyle, çağın gereklerine uygun projeler üreten CŞMA, özel merdiven tasarımları ile adını kısa sürede duyuran “iyi merdivenler” üretmeyi kendine hedef edinen Merdivenevi ile birlikte hizmet vereceği yeni adresinde faaliyete geçti. Nilüfer ilçesi Balat mahallesindeki yeni adresinde faaliyetini sürdürecek olan Şimşek, açılışta yaptığı konuşmada prestijli projelere imza atacağını söyledi. Şimşek sözlerini şöyle sürdürdü: “Bursa ilinde faaliyet gösteren ve nitelikli tasarım ürünleri ortaya koyma iddiasını her zaman taşıyan CŞMA ve Merdivenevi güç birliği içerisinde hizmet verecek. Biz yıllardan beri, butik tasarımlarımızla ve projelere özel çözümlerimizle sadece Bursa’da değil, İstanbul, Ankara ve İzmir gibi şehirlerde de hizmet veriyoruz. Bugün gerçekleştirdiğimiz açılışta bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlara teşekkür ederim. Onların desteği ile daha büyük işler yapmak ve sektörde bayrağı yukarılara taşımak en büyük hedefimiz” dedi.

 
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
22°
kapalı
banner61
banner62
banner89