banner94

banner77

banner69

banner88

Biryılmaz hedeflerini büyütüyor

Banyo dolabından mutfak dekorasyonuna, seramikten vitrifiyeye kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Biryılmaz İnşaat Yapı Malzemeleri inşaat sektöründeki yükselişin devam etmesi ile yeni yatırımlarını hayata geçirmeyi planlıyor.

KONUT VE YAPI 22.04.2015, 12:09 22.04.2015, 12:09
Biryılmaz hedeflerini büyütüyor
banner66
İnşaat ve yapı sektöründe faaliyet gösteren birçok ulusal ve uluslararası markayı bünyesinde barındıran Biryılmaz İnşaat Yapı Malzemeleri sunmuş olduğu kaliteli ve nitelikli hizmet anlayışı ile sektördeki konumunu korumaya devam ediyor.



GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ

Banyo dolabından mutfak dekorasyonuna, seramikten vitrifiyeye kadar bir evde olması gereken her şeyi müşterilerinin beğenisine sunan Biryılmaz İnşaat Yapı Malzemeleri, yenilenen mağazası ve genişleyen sergi düzeni ile de müşterilerinden tam not aldı.



Deneyimli ve güler yüzlü hizmet anlayışı ile müşterilerine alternatif çözümler sunan Biryılmaz, değişen tasarım ve gelişen teknolojiye büyük önem veriyor. Özellikle dünya ve avrupa genelinde gerçekleşen değişim trendlerini yakından takip eden Biryılmaz, bu çerçevede piyasaya yeni çıkan ürünleri de eşzamanlı olarak Bursalıların beğenisine sunuyor. 2015 hedefleri ve projeleri hakkında bilgi veren Zekeriya Biryılmaz, 1992’ten bu yana hizmet veren şirketin doğru hedef ve stratejilerle, hem ülke ekonomisine katkı sağladığını, hem de Bursa için önemli bir istihdam ortamı sağladığını belirtti. Biryılmaz, “ Kuruluşumuzdan bu yana sektörü ve gelişmeleri yakından takip ettik. Öyle ki kentin batı yönlü olarak büyümesini öngörerek İzmir yolu üzerinde bir mağaza açtık. Özellikle mağazayı ilk açtığımız dönemlerde bu lokasyonu seçtiğimiz için şaşıranlar olmuştu. Çünkü kent büyümesindeki beklentilerin farklı olacağı yönündeydi. Ancak biz herşeyden önce Bursa’ya güvendik. Çünkü Bursa birçok açıdan farklı ve özel bir kent. Vatandaşlar ürün tercihleri konusunda fazlasıyla seçici ve kaliteli hizmete önem veriyor. Genel itibariyle müşterilerin fiyat odaklı olduğu düşünülse de bu anlayışın aksine asıl odaklanılan noktanın kaliteli hizmet ve güvenirlik konuları müşteri nezninde daha büyük bir yere sahip” diye konuştu.



MÜŞTERİ SADAKATİ ÖNEMLİ

Sektördeki başarının ve kalıcı olmanın temelinde müşteri sadakatinin geldiğini belirten Zekeriya Biryılmaz, “ Açıldığımız tarihten bu yana bizi tercih eden ve kalıcı hizmet verdiğimiz birçok müşterimiz bulunuyor. Çünkü bizden alabilecekleri hizmeti daha önce deneyimlediler. Ve memnun kaldılar. Biryılmaz’ı tercih ettikleri için onlarda kendilerini güvende hissedebiliyorlar. Satış öncesi ve satış sonrası sağladığımız hizmetlerle her zaman müşterilerimizin yanında olan bir firmayız. Bizi bu noktaya getirende bu prensiplerimizdir” dedi.



YENİ YATIRIMLAR YOLDA

İzmir yolundaki mağazasında genişlemeye giden ve birtakım değişimlere imza atan Biryılmaz İnşaat Yapı Malzemeleri kısa bir süre içerisinde gerçekleştirmeyi planladığı yatırımlar ile Bursalılara yeni sürprizler yapmaya hazırlanıyor. 
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
parçalı az bulutlu
banner61
banner62
banner89