banner94

banner77

banner69

banner88

Vaadi yeni bir yaşam; Vadi Mudanya

Mudanya Yapı İnşaat’ın ilk projesi olan ve sahip olduğu özelliklerden ötürü her geçen gün daha fazla adından söz ettiren Vadi Mudanya, meraklı ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

KONUT PROJELERİ 30.03.2015, 12:58 30.03.2015, 12:58
Vaadi yeni bir yaşam; Vadi Mudanya
banner66
Geçtiğimiz günlerde Vadi Mudanya’yı ziyaret eden Antalya valisi Muammer Türker, projeye hayran oldu. Vadi Mudanya önceki günlerde Antalya valisi Muammer Türker’i ağırladı. Şantiye alanında incelemelerde bulunan Türker projeye hayran kaldı. Antalya Valisi Muammer Türker, Mudanya Yapı İnşaat firmasının sahiplerinden Kenan Sülün’ü, Bursa'ya eşi ve benzeri olmayan bu projeyi kazandırdığı için tebrik etti.



Çeşme’yi, Bodrum’u Mudanya’ya taşıdık…

Ziyarette konuşan, Mudanya Yapı İnşaat firmasının sahiplerinden Kenan Sülün, Antalya Valisi Muammer Türker’i ağırlamakta memnuniyet duyduğunu ifade etti. Vadi Mudanya projesinden de bahseden Sülün, projesinin alternatifsiz olduğunu belirtti. Sülün sözlerini şöyle sürdürdü: “Aynı gün içerisinde İstanbul, Bursa ve Mudanya’da olma imkanını sunan Vadi Mudanya evleri, eşsiz konumu, doğal güzellikleri, deniz manzarası ve mimari yapısı ile Mudanya’nın kalbini oluşturuyor. Yeşil vadinin deniz ile buluştuğu yerde, Mudanya’nın kalbinde, fakat karmaşasının dışında alternatifsiz tek proje. İnsanlara tatil köyünde 4 mevsim yaşama şansını sunuyoruz. Çeşmenin Alaçatı’sını, Bodrumun Türkbükü’nü Vadi Mudanya’ya taşıdık. İnsanlara artık işten eve geldikleri zaman keyifle kendilerine ve sevdiklerine zaman ayırabilme ortamı ve imkanı sunuyoruz” dedi.



Hayalleri gerçeğe dönüştürüyoruz…

Vadi Mudanya Evleri’nin şehirle iç içe olduğu kadar, bir o kadarda şehrin dışında olduğunun altını çizen Sülün, Mudanya’nın çarşısına, sahiline, iskelesine, yeni yapılacak marinaya, ilçe merkezine yürüme mesafesinde olan, Mudanya’nın şehir içindeki yoğun trafiğine girmeden ulaşımı en rahat olan Vadi Mudanya evleri Mudanya’ da bu lokasyonu ve konseptiyle alternatifsiz tek proje olduğunu vurguladı. Projeyi yıl sonunda bitirmeyi planladıklarını belirten Sülün, hayalleri gerçeğe dönüştürdüğünü söyledi. Sülün sözlerini şöyle noktaladı: “Planlanan projede, çocukların çocukluklarına yakışır bir mahalle kültüründe özgürce yasayabilecekleri yemyeşil bir vadinin ortasında güvenli bir ortamda yetişebilecekleri bir ortam oluşturuyoruz. Kreşiyle, saunasıyla, oyun alanlarıyla, açık ve kapalı otoparklarıyla hepimizin hayal ettiği ve özendiği o Ege Tatil köylerini Mudanya’da gerçeğe dönüştürüyoruz.”



Antalya Valisi projeye hayran kaldı…

Sülün’ün ardından konuşan Antalya valisi Muammer Türker de sözlerine Sülün’ü tebrik ederek başladı. Projeyi incelediğini ve çok beğendiğini belirten Türker, ”Türkiye’nin her yeri ayrı bir güzelliğe sahip fakat Mudanya’nın yeri çok daha farklı. Mudanya sağlık, tarih ve kültürel ve turizme sahip olan bir ilçe. Yapılacak Gebze –Orhangazi - İzmir otobanıyla aynı zamanda dünyanın denizden açılan kapısı olacak. Mudanya nihayet Bursa’nın ve İstanbul’un ihtiyacını karşılayabilecek ve kendi farkını fark ettiren bu projeye ev sahipliği yapıyor” dedi.

 
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
16°
parçalı az bulutlu
banner61
banner62
banner92
banner89