banner94

banner77

banner69

banner88

Tugay İnşaat'ın yeni rotası; Halitpaşa

Bursa’da nitelikli konut projeleri ile adından söz ettiren Tugay İnşaat, 10. Projelerine Halitpaşa’da start veriyor.

KONUT VE YAPI 24.02.2015, 18:13 24.02.2015, 18:13
Tugay İnşaat'ın yeni rotası; Halitpaşa
banner66
Son iki yılda Mudanya’da inşa ettiği projelerle öne çıkan Tugay İnşaat 3. Projesini Halitpaşa’da konumlandırıyor. Bölgedeki ilk projeleri olan ve 70 daireden oluşan Melisa Residence II ‘yi sahiplerine teslim eden Tugay İnşaat, ardından devam projesi niteliğinde olan ve 96 daireden oluşan projesi Melisa Residence Private’ı hayata geçirdi ve projenin %80 imalatını tamamladı. Nitelikleriyle fark yaratan Melisa Residence Private, bu yılın 2. yarısında teslim edilecek.



Melisa Residence Private’ ın ardından yapımına başlanan ve 42 daireden oluşan Mia Burgaz; projesindeki dairelerin de ev sahiplerine, Eylül 2015’te teslim edileceğini duyurdu.



Tugay İnşaat’ın sahipleri Halim Balıkçı ve Tugay Köse, ürettikleri projelerle ilgili ve bölgeyle alakalı açıklamalarında şunları söylediler: “ Kaliteli ve nitelikli konut projeleri üretiyoruz ve yeni başladığımız her projede nitelik anlamında çalışmalarıızı geliştiriyor ve zenginleştiriyoruz. “Tugay İnşaat olarak; bölgede oluşan lüks konut ihtiyacını karşılamak adına yatırımlarına devam ettiklerini belirten Tugay Köse ve Halim Balıkçı, Halitpaşa’da muhteşem körfez manzarasına sahip olan ve 56 daireden oluşan özel bir projenin de satışa hazırlık aşamalarını tamamlamak üzere olduklarını, bu projeyle kaliteyi daha da yükseltmeyi amaçladıklarını dile getirdiler.



12 aylık süre sonunda teslimlerin yapılacağı Halitpaşa projesinin 3700 m2 arsa içinde kurgulandığını belirten şirket sahipleri; proje içerisinde; yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, aquapark, kafeterya, açık-kapalı otopark alanı, fitness center, bay-bayan sauna, basketbol sahası, 7/24 güvenlik ve kamera takip sistemi gibi niteliklerin olduğunu ifade ettiler.



Profesyonel satış sistemine geçmeleriyle beraber doğal olarak imalat hızlarını da arttırdıklarını söyleyen Tugay İnşaat’ın yeni hedeflerinin yıllık 500 daire üretimi olduğunu belirttiler.
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
19°
kapalı
banner61
banner62
banner92
banner89