banner94

banner77

banner69

banner88

Sektörün kalbi Bursa'da atacak

Bursa İnşaat Fuarı, 13. Uluslararası Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı, 9-12 Nisan 2015 tarihleri arasında Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.

KONUT VE YAPI 30.03.2015, 12:44 30.03.2015, 12:44
Sektörün kalbi Bursa'da atacak
banner66
Kuruluşumuz Tüyap Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından, KOSGEB, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ve BURSAGAZ’ın (Bursa Şehiriçi Doğalgaz Dağıtım Ticaret ve Taahhüt A.Ş) değerli destekleri alınarak, BURTİMDER (Bursa Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği), İMSİAD (İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği) ve Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası işbirliği ile hazırlanan BURSA İNŞAAT FUARI 13. Uluslar arası Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı, 9 – 12 Nisan 2015 tarihleri arasında Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.



İnşaat Sektöründe ki tüm gelişmeleri ve yenilikleri birlikte sunarak oluşturacağı sinerji ile sektörün iş hacminin artmasında kaçınılmaz bir etkisi yaratacak olan Fuar, Bursa’nın çok önemli bir nokta da olması ve inşaat sektörün canlanmaya başladığı nisan ayında organize edilmesi ile ülkemizin konusunda Anadolu’nun en büyük fuarı olma özelliğini bu yıl da gözler önüne serecektir.



Sanayinin gelişmesiyle artan göçün konut ihtiyacını oluşturduğu Bursa’da birbirinden iddialı konut projelerinin sergileneceği özel bölümde ilgililere ve ihtiyaç sahiplerine sektördeki gelişmeler sunulmaktadır. Bu talebin paralelinde oluşan tüm ihtiyaçlara cevap verecek nitelikteki hazırlanan Fuarlar; Ankara, Balıkesir, Bilecik, Bursa, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Konya ve Yalova başta olmak üzere birçok ilden firmaların katılımı ile 4 ayrı salon ve fuaye alanından oluşan 25 bin m2 alanda hazırlanmaktadır. Ziyarete açık olacağı 4 gün boyunca koridorlardaki m2 başına 7 kişinin ziyaret etmesi beklenen, ziyaretçilerin aradıkları ürünleri bir arada bulabilecekleri, tüm segmentte katılımcı firmaların olduğu Fuarlar ile toplam ziyaretçi sayısının 40 bin kişinin üzerine çıkması hedeflenmektedir. Türkiye’de her gelir seviyesine hitap eden başka bir organizasyon olmaması bu fuarların önemli özelliklerinin başında gelmektedir.



Gayrimenkul Yatırımı Yapmak İsteyenler Bu Fuarı Beklesin…

TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. olarak her sene sektör ile ilgili yenilikler peşinde olduklarının altını çizerken, İMSİAD (İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği) işbirliği ile sektörün önemli firmalarının katılımı ile Salon 4’te hazırlanan “Konut Projeleri Özel Bölümü”nün dopdolu geçeceğini belirtti.



Takriben 2023’ e kadar Bursa’nın nüfusunun 5 milyon olacağı öngörülüyor. Bu nüfus artışı elbette beraberinde ciddi bir yapılanma sürecini de getiriyor. Gelişen toplumlarda artan fiziki konut talebi paralelinde yaşam alanlarına verilen önemin artışı konut alımı kararında önemli rol oynuyor. Bu kapsam da fuarda sergilenecek birbirinden güçlü projeler tüm bu ihtiyaçları karşılar nitelikte hazırlanmaktadır. Fuarda yer alacak gayrimenkul danışmanlık şirketleri ise ev, iş yeri ve arsa sahibi olmak isteyen ziyaretçilerimizin ihtiyaçlarına cevap niteliğinde ki gayrimenkulleri geniş bir skala da kendilerine sunacaktır.



Tüketim amaçlı konut talebini konut fiyatı, hane halkının geliri, konut kiraları, konut dışındaki mal ve hizmetlerin fiyatları, konutun özellikleri, konut kredisi faiz oranları belirlerken, yatırım amaçlı konut ya da arsa talebi sahip olunan konutun getiri oranı, diğer yatırım araçlarının getiri oranları etkilemektedir. Tüm bu özellikler incelendiğinde

yatırım kararlarını en önemli etkileyen faktörler bankalarının sunacağı cazip faiz oranlarıdır. Düşük faiz oranları kiracıları kredi ödemeleri yaparak kendi konutlarını satın almaya teşvik etmektedir. Bu kapsam da bankalar Fuara özel faiz oranları belirleyecek olup, misafirlerimizi ev sahibi yapma konusunda teşvik edeceklerdir.



Körfez Ülkeleri, Ortadoğu ve Arap Ülkelerindeki Gayrimenkul Yatırımcıları Bu Fuarda Buluşuyor…

Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ve İMSİAD (İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği katkılarıyla Körfez Ülkeleri, Orta Doğu ve Arap Ülkelerinden gayrimenkul şirketleri yetkilileri, Bursa ve çevre illerinden konut sahibi, arsa sahibi olmak isteyen gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler Bursa İnşaat Fuarı’nda salon 4’te bulunan KONUT PROJELERİ özel bölümünde, 16 bin nitelikli konut ve binlerce iş yerini mercek altına alacaklar.

 
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
16°
az bulutlu
banner61
banner62
banner92
banner89