banner94

banner77

banner69

banner88

Plaza 16 2014’ten memnun

Plaza 16 Kongre ve Etkinlik Merkezi Genel Müdürü Mustafa Altın sektörü ve geride bıraktığımız yılı değerlendirdi.

KONUT VE YAPI 26.01.2015, 16:19 26.01.2015, 16:19
Plaza 16 2014’ten memnun
banner66
Kurulduğu günden bu yana kısa sürede Bursa’nın kongre ve etkinlik merkezi haline gelen Plaza 16 Kongre ve Etkinlik Merkezi Genel Müdürü Mustafa Altın sektörü ve geride bıraktığımız yılı değerlendirdi. 2014 yılını çok verimli geçirdiklerini belirten Altın 2015’ten de oldukça umutlu. 
2014’ün kendileri için çok iyi geçtiğini ifade eden Kongre ve Etkinlik Merkezi Genel Müdürü Mustafa Altın: “Plaza 16 olarak güzel bir yılı geride bıraktık. Özellikle toplantı seminer ve organizasyonlar konusunda yaptığımız kurumsal ziyaretlerin geri dönüşünü almaya başladık. Bu geri dönüşler bizim gibi yeni kurulan bir yer için oldukça önemli. Çok olumlu geri dönüşler bizi mutlu ediyor ve kendimize olan güvenimizi arttırıyor. 2015 yılında da bu geri dönüşlerin olumlu bir şekilde döneceğini umuyoruz” dedi. 



Sektörde çok yeni olmalarına rağmen oldukça iyi gittiklerini belirten Mustafa Altın sözlerini şöyle sürdürdü: “Tabii biz yeni açılan bir yeriz, ama buna rağmen oldukça iyi bir yerdeyiz. En başlarda bir tanınma süresi vardır ama biz yaptığımız projelerle bu süreci olumlu tamamladığımızı düşünüyoruz. Başlarda nikah organizasyonu olarak bilinen bu yerin artık kongre ve etkinlik merkezi olarak görülmeye başlanması ve bu yönde talepler gelmesi bunun en açık göstergesidir. 



Siyasetten sanata, spordan sivil toplum kuruluşları etkinliklerine kadar toplumun her kesiminden organizasyon talebi aldıklarını belirten Altın: “Şu an toplumun her kesiminden insanla, dernekle, vakıfla sivil toplum kuruluşlarıyla görüşmeler yapıyoruz ve yeni yılda birbirinden farklı organizasyonların yapıldığı bir merkez olma düşüncemiz var. Gitgide daha aktif bir yer oluyoruz. Nikah konusunda zaten markamızı ispatladık ve Nilüfer dışına da taşarak her ilçeden nikahlar alarak yaklaşık yüzde 30luk bir artışa sahip olduk. Bu yıl bu artışın yüzde 20 üstüne koymayı hedefliyoruz. Gerek Nilüferlilerin gerekse de Bursalıların gösterdiği bu teveccühten oldukça memnunuz” dedi. 


Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
az bulutlu
banner61
banner62
banner92
banner89