banner94

banner77

banner69

banner88

İş dünyasının yeni gözdesi

Evke Yapı İnşaat’ın yeni projesi Evke Flex Office Bursa’nın önemli hatları arasında yer alan Yalova yolu üzerinde yükselmeye başlıyor.

KONUT VE YAPI 24.02.2015, 19:05 24.02.2015, 19:05
İş dünyasının yeni gözdesi
banner66
Yalova yolu 4.km de Orman Bölge Müdürlüğü karşısında yer alan Evke Flex Office projesi 5 bin 686 m² alan üzerinde 17 dükkan ve 77 ofisten oluşuyor.



2016 Eylül’de teslim



13 Aralık 2014’te temel atma töreni yapılan Evke Flex Office 2016 Eylül ayında teslim edilecek.



Birçok yönden farklılar içeren Evke Flex Office projesi ayrıca güneş ışınlarının kırılmaları hesaplanarak oluşturulan özel bir cepheye sahip olacak. Yalova yolu üzerinde bir farkındalık yaratma, eski binaların dönüşümü ve farklı ihtiyaçlar için farklı metrekareler oluşturmayı hedefleyen proje kullanıcılarına özel metrekare seçenekleri sunabilecek alternatiflere sahip. 50 m2 ile 250 m2 arasında proje adında da yer alan “Flex” ofis rahatlığı ile 800 m2 ye kadar istenilen ölçüde, balkon harici her katta açık teraslı ofislere sahip olunabiliyor. Restaurant ve cafe alanları, yürüyüş ve dinlenme terası, toplantı salonu, ibadet alanı, 7/24 açık ofis binası, güvenlik izleme sistemi, resepsiyon ve concierge hizmetlerinin yer aldığı projede dış cephe ve ortak alanlar dekorasyonu tamamlanırken ofisler tesisat ve boya alt yapısı ile teslim edilecek, kullanıcıya özel tasarım çözümleri sunulacak.



Mudanya Yolu’nda Evke Plaza Geçit , EvkeOnyx Office , Evke MediLoft 1-2 , Ankara Yolu’nda Evke TradeTower’dan sonra kapalı otoparkı , tapulu depo alanları , yüksek tavanlı ferah ofisleri , sosyal alanları , TSE Güvenli Yeşil Bina belgesi adaylığı ile birlikte Evke Flex Office Yalova yolunda da ofis anlayışına yeni bir soluk getiriyor.



Birbirden farklı bir çok başarılı projeye imza atan Evke Yapı’nın gözde projeleri arasında yer alan Flex Office sahip olduğu özelliklerin yanı sıra teknolojik zenginlikleriyle de dikkatleri üzerine çekiyor.



Akıllı Bina Sistemi



VRF-VRS sistemi ile tasarlanan Flex Office, merkezi iklimlendirme konusunda da ciddi bir tasarruf sağlıyor. Kullandığın kadar öde metoduyla faaliyet gösterecek enerji kullanımları maliyet azaltımına önemli oranda katkıda bulunuyor. Gelişen teknolijinin sağladığı olanakları bünyesinde barındıran Flex Office’de aynı zamanda ofis ve dükkanlarda fiber alt yapı hizmeti de bulunuyor.



Tüm binayı besleyen merkezi jeneratör sistemi ofis ve dükkan sahipleri için beklenmedik durumlarda ortaya çıkabilecek elektrik kesintilerinde devreye girerek olası sorunların önüne geçilmesi adına proaktif bir çözüm sunuyor.
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
16°
açık
banner61
banner62
banner92
banner89