banner94

banner77

banner69

banner88

İnoksan başarılı bayilerini ödüllendirdi

İnoksan’ın Geleneksel İş Ortakları Buluşması Bursa’da gerçekleşti

KONUT VE YAPI 29.03.2015, 20:38 29.03.2015, 20:38
İnoksan başarılı bayilerini ödüllendirdi
banner66
Endüstriyel mutfak sektöründe yeniliklerin öncüsü İnoksan, Türkiye çapında hizmet sunan bayilerini Bursa’da ağırladı. En fazla satış gerçekleştiren bayilerini ödüllendiren İnoksan aynı zamanda sürdürülebilir inovasyon anlayışının yeni ürünlerini de iş ortaklarına tanıttı.



Endüstriyel mutfak sektöründe 35 yılı geride bırakan ve yenilikleriyle sektöre yön veren İnoksan, Türkiye genelinde hizmet veren bayileriyle Bursa’da bir toplantı gerçekleştirdi. Şirketin 2014 yılındaki performansının ve 2015’e ilişkin hedeflerin paylaşıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık, bu yıl sektördeki 35’inci yılını kutlayan İnoksan’ın verdiği emek, sunduğu kalite, teknoloji ve güvenle birlikte sektörün lokomotifi ve lider kuruluşu olduğunu söyledi.



2014 yılının İnoksan için geride kalan 34 yılın en başarılı yılı olduğunu vurgulayan Varlık, “İnoksan olarak 2014 yılında, bütçe hedeflerimizin üzerinde bir performans sergiledik. Ciro ve karlılık hedeflerimizi aştık, bilanço ve finansal yapı hedeflerimizin tamamını gerçekleştirdik. 2015 yılına da yurtdışına daha çok açılmak ve uluslararası platformlarda İnoksan ve Türk markasını tanıtmak ve pazarlamak hedefiyle girdik”şeklinde konuştu.



Varlık, İnoksan’ın kurulduğu günden bu yana pazar payını sürükleyen, sektöre yön veren ve uluslararası pazarda yer alarak ihracat yapan lider birkaç firmadan biri olmayı başardığını kaydederek, bu başarıda iş ortaklarının da büyük katkısı olduğunu dile getirdi. Varlık, Türkiye genelinde açtıkları bayilerle sektörde fark yarattıklarını belirterek şunları söyledi: “Talepleri en iyi şekilde karşılamak ve müşteri memnuniyetini artırmak için bayi yatırımlarımıza aralıksız devam ediyoruz.”



Bayi buluşmasının ikinci gününde iş ortakları, fabrikayı gezerek üretimi yerinde izleme fırsatı yakaladı. Bayilere, İnoksan’ın sürdürülebilir inovasyon anlayışının yeni ürünü elektrikli kombi fırını İnosmart’ın yanı sıra Bulaşık Yıkama Makinesi ailesinin yeni üyeleri 42, 52 ve 102 modelleri de tanıtıldı. 



Bayilere İnoksan’ın üretim parkuruna yeni dahil ettiği Lazer Kesim Makinesi ve Robotlu Lazer Kaynak Ünitesi’nin de tanıtımı yapıldı. Sektörde sadece İnoksan’ın üretim parkurunda bulunan Robotlu Lazer Kaynak Ünitesi, kullanılan sacı düşük ısıyla işleyerek daha az deforme olmasını sağlıyor ve cihazların paslanma riskini en alt seviyeye çekiyor. 



Başarılı bayilere Cumhuriyet Altını hediye edildi

Ayrıca İnoksan, 2014 yılında yıllık satış hedefini tutturan, showroomuna demo pişirim merkezi kuran ve hedeflenen müşteri görüşmelerini gerçekleştiren bayilerini ödüllendirdi. İnoksan tarafından geçtiğimiz yıl hayata geçirilen İnoksan Gold ve Silver Partneranlaşmalarının sonucuna göre Akser Mutfak, Ankara Dizayn, ANF Mutfak ve Sevinoks firmaları ödüle değer bulundu. Başarılı bayiler, hediye Cumhuriyet altınlarını ve plaketlerini üst düzey yöneticilerin elinden aldı.
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
19°
kapalı
banner61
banner62
banner89