banner94

banner77

banner69

banner88

Bursa'nın gururu, yüzde yüz yerli marka Bemis

Yüzde yüz yerli üretim, 2000’e yakın ürün çeşidi, özgün tasarım, akredite laboratuvar, doğru ve zamanında hizmet, patentli üretim, 23 ülkeye ihracat...

KONUT VE YAPI 29.03.2015, 19:41 29.03.2015, 19:41
Bursa'nın gururu, yüzde yüz yerli marka Bemis
banner66

Yüzde yüz yerli üretim, 2000’e yakın ürün çeşidi, özgün tasarım, akredite laboratuvar, doğru ve zamanında hizmet, patentli üretim, 23 ülkeye ihracat… Tüm bunlar bir firmaya ait özelliklerden sadece bir kaçı. Bursa Elektrik Malzemeleri İmalat Sanayi yani kısaca BEMİS’ten bahsediyorum. Dünya markası olma yolunda planlı çalışmalar yapan ve hedefi 23 ülkeye ihracattan 100 ülkeye ihracata yükselten BEMİS, toplam kaliteye verdiği önemi tescilli kurumsal sloganı ile her platformda öne çıkarıyor.



Türkiye'de birçok ilki başaran ve son olarak 2014’te tarihinde en yüksek büyüme hedefine ulaşan BEMİS’in Yönetim Kurulu Başkanı Şinasi Güneş’e konuk olduk. Bilgisi, birikimi, çalışkanlığı ve fikirleriyle BEMİS’in bu başarısının tesadüf olmadığını bizlere gösteren Güneş ile KONUT ve YAPI gazetesi olarak keyifli ve bir o kadar da verimli bir röportaj gerçekleştirdik.



Şinasi Güneş kimdir?

BEMİS Grup Yönetim Kurulu Başkanıyım. Elektrik teknikeriyim. Sektörde 35 yılı aşkın bir süredir bulunuyorum. Yaklaşık 25 yıldır da üretiminin içindeyim.



BEMİS GRUP’ tan biraz bahseder misiniz?

BEMİS, Bursa Elektrik Malzemeleri İmalat Sanayi’nin kısaltılmış ismidir. 4 şirketim var ama lokomotif şirketimiz BEMİS. Endüstriyel elektrik ekipmanları üretmekteyiz. Sanayi tipi fiş prizler üretiyoruz. Aynı zamanda enerji dağıtım panoları, enerji aktarım tamburu gibi ürünler de üretiyoruz. Yüzde yüz yerliyiz. 2000’e yakın çeşidimiz var. 23 ülkeye ihracatımız var.



Yüzde yüz yerli bir firma olmanız en belirgin özelliğiniz diyebilir miyiz?

Bizler yabancı görünmeye gayret eden firmalar değil yüzde yüz yerli kimliğimizle sektörde yer almaya çalıştık ve...



"BEMİS Grup Yönetim Kurulu Başkanı Şinasi Güneş röportajının tamamı Konut ve Yapı Gazetesi Mart sayısında"

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
parçalı bulutlu
banner61
banner62
banner92
banner89