banner94

banner77

banner69

banner88

Zeytinpark Burgaz Evleri’nde yaşam başladı

Aktuğcan İnşaat'ın Zeytinpark Burgaz Evleri projesinde yaşam başladı

KONUT PROJELERİ 07.11.2019, 16:35 19.02.2020, 00:05
Zeytinpark Burgaz Evleri’nde yaşam başladı
banner66

Aktuğcan İnşaat tarafından 2017 yılında Güzelyalı’da inşasına başlanan Zeytinpark Burgaz Evleri’nde yaşam başladı. 2+1’den 4+1’e varıncaya kadar 5 farklı taleplere cevap sunan, Mudanya’nın güzel havasının yanı sıra, sosyal donatı alanları, spor salonları ve daha nice özelliğiyle alıcılara sunduğu eşsiz imkanlarla, şimdiden Güzelyalı’nın en prestijli projeleri arasında yerini almış durumda.

3 bin metrekare alan üzerine inşa edilen ve içerisinde 2+1 normal, 2+1 dubleks, 3+1 normal, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks tipte toplamda 59 dairenin ve 1 dükkanın yer aldığı projede, spor salonundan havuza, açık ve kapalı otoparktan çocuk oyun alanına varıncaya kadar alıcılar için tüm detaylar düşünülmüş vaziyette.

Projenin temelini 2017 yılında attıklarını ve hali hazırda Zeytinpark Burgaz Evleri’nin yapımının da sürdüğünü belirten Aktuğcan İnşaat Satış Müdürü Serdar Tunalı, Zeytinpark Burgaz Evleri’nde konut alıcılarına konforlu ve güvenli bir yaşam sunduklarını söyledi.

“Çevre dostu bir proje”

Alıcıların tüm beklentilerini karşılayabilecek bir projeyi hayata geçirmiş olmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Serdar Tunalı,  “Deprem yönetmeliklerine uygun olarak titizlikle inşa edilen Zeytin Park Burgaz evleri; cep telefonu, internet ve kumanda ile kontrol edebileceğiniz akıllı ev sistemi ile donatılmıştır.  Projemizde, her blok için ayrılmış kapalı ve açık otopark alanları bulunmaktadır. Dairelerimizde çevre dostu ve enerji tasarrufu sağlayan yerden ısıtma sistemi kullanılmıştır. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıran her detay, projemizde düşünülmüş ve uygulanmıştır. Bunu burada yaşamaya başlayan ev sahiplerimizden sıklıkla duyuyoruz. Projemiz lokasyonu itibariyle huzurlu, sakin ve doğal yaşamı bir alanda barındırıyor” dedi.

Özgün mimarisiyle dikkat çekiyor

Projenin mimarisiyle de dikkatleri üzerine çektiğini dile getiren Tunalı “Bunun yanı sıra müşterilerimizin yaşam kalitesini arttıran, huzur ve güvenle yaşayabilecekleri konforlu yaşam bu projede yer alıyor. Deprem yönetmeliklerine uygun olarak titizlikle inşa edilen Zeytinpark Burgaz Evleri, alıcılarına Mudanya’nın eşsiz havası ve lokasyonuyla da dilediklerince keyifli bir yaşam sürecekleri alanları sunuyor.  

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
parçalı bulutlu
banner61
banner62
banner92
banner89