banner94

banner77

banner69

banner88

Yıldırım'a değer katan proje: Flora Vita

4 blokta 176 daire ve 17 mağazanın yer alacağı Flora Vita, daire ve mağaza sayınının yanı sıra sosyal imkanları ile Yıldırım’ın en prestijli projesi olacak.

KONUT PROJELERİ 31.03.2020, 09:30 31.03.2020, 15:35
Yıldırım'a değer katan proje: Flora Vita
banner66

Yıldırım’ın değerli bir yer olduğuna dikkat çeken Flora Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yeşilçimen, Değirmenönü’nde 8 bin metrekarelik bir arazi üzerinde inşası devam eden ve bittiğinde 4 blokta 176 daire, 17 mağazanın yer alacağı Flora Vita’nın, sosyal donatı alanları olarak Bursa’daki sayılı projelerden bir tanesi olduğunu söyledi. Yeşilçimen, “Bursa’da göreceğiniz en lüks projelerden fazlası vardır eksiği yoktur” dedi.

Flora Yapı tarafından Yıldırım’a kazandırılan, inşa çalışmaları tüm hızıyla süren ve kaba inşaat diye tabir edilen çalışmaların sona erdiği Flora Vita projesinde yaşam en geç bu yıl sonunda başlayacak.

Yıldırım’ın en prestijli projesi olmaya aday Flora Vita’yla ilgili görüşlerine başvurduğumuz Flora Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yeşilçimen, “8 bin metrekarelik bir arazi üzerine yapıyoruz projemizi. 4 bloktan oluşuyor. 176 daire, 17 mağaza yer alıyor projemizde. Toplamda 193 adet bağımsız bölüm var. Sosyal donatı alanları olarak Bursa’daki sayılı projelerden bir tanesi. Bursa’da göreceğiniz en lüks projelerden fazlası vardır eksiği yoktur. Havuzumuz , kapalı spor alanlarımız , kapalı sosyal alanlarımız , doğum günü ve benzeri etkinliklerin düzenleneceği aktivite alanlarımız ve çocuk oyun alanlarımız var. Güvenlik noktasından 24 saat kameralar ile takip edilecek tam güvenlikli bir sistemimiz var ” diye konuştu.

KASET KALIP SİSTEMİ MEVCUT

Flora Vita’yı, diğer projelerden ayıran pek çok özelliğin olduğuna işaret eden Yeşilçimen, bunlardan bir tanesinin kaset kalıp sistemi olduğunu hatırlattı. Kaset kalıp sisteminin daha çok kamu binalarında ya da hastane ve özel okul gibi yapılarda kullanılmakta olduğunu Ahmet Yeşilçimen, “Kaset kalıp sistemi deprem güvenliği açısından projemizde uyguladığımız en önemli noktalardan bir tanesi. Müşterilermiz bunu gözle göremezler. Burada 11 katlı bina yapıyoruz. Bu bölgenin parlayan yıldızıyız aynı zamanda Yıldırım’ın geleceğiyiz. Bunun haricinde insanların kendilerini güvende hissetmeleri çok önemli. Ciddi bir maliyete katlanarak kaset kalıp sistemini kullandık” dedi.

KAPISININ ÖNÜNDE İSTASYON OLAN BİR PROJE

Projenin ve projede yer alan dairelerin özellikleriyle ilgili de bilgiler veren Ahmet Yeşilçimen, şöyle devam etti:

“Daire içlerinde en iyi malzemeyi kullandık. Ankastre , armatür , banyo ekipmanları , fayans , ve mobilya aksamlarında en iyi markaları tercih ettik. Bu noktada çok iddialıyız bir çok kişinin kendi evine pahalı diye almayacağı ürünleri kullandık projemizde. Çatılarımızda zenon panel kullandık ısı yalıtımı açısından. Neden yaptık? Ara kat daireleri için çok önemli olmayabilir ama çatı binanın ortak alanı, orada oluşacak her problem bütün site sakinlerine intikal edebilir. Bir komşunun rahatsız olması demek tüm komşuların rahatsız olması demektir. Isı ve sıvı izolasyonunun iyi yapılmış olması binanın hem ömrünü uzatır hem de sıcak kalmasını sağlar. Böylece daha az maliyetle ısınmaya olanak tanır. Projemizde ısı pay ölçerli merkezi sistem uygulanmıştır. Hemen kapsının önünde metro istasyonu bulunan Bursa’daki sayılı projelerden birisi. Güvenlik noktasından çıktığınızda 60-70 metre sonra metronun girişindesiniz. Cumalıkızık, Saitabat, Alaçam gibi tarihi ve doğa dokusu olan bir bölgedeyiz. Yenişehir Havaalanı’na 15-20 dakika mesafedeyiz. Çevre yoluna ve otoban bağlantılarına yakınız. Güzel bir bölgede güzel bir iş yapmaya çalışıyoruz. Bölgenin güzelliğini biz gördük. Bazı misafirlerimiz ‘bu bölge için bu proje çok değil mi’ diyorlar. Bence çok değil. Bir yerin kaderi nasıl başlarsa o şekilde devam ediyor. Bölgede çarpık bir yapılaşma var ama inşallah biz bir milat olduk. Balat’ta da ilk projeleri yapan firmalardan bir tanesiyiz. Orada 200 dairelik proje gerçekleştirdik. Biz orada inşaat yaparken birkaç firma vardı . Ama sonuç itibariyle özellikli, bizim ve diğer firmaların yaptığı nitelikli projeler bölgeyi şekillendirdi Bu şekilde olunca Bursa’da en revaçta olan talep edilen bir bölge oldu Balat. Cumalıkızık ve Değirmenönü’nü tarihi dokusundan ötürü biliyorduk ama inşallah bizim projemizle birlikte bölgeye değer katacağız.”

YILDIRIM'A YATIRIMLAR SÜRECEK

“Yıldırım’ın değerine değer katmaya geldik” diyen Yeşilçimen, “Yıldırım değerli bir bölge. Tarihi ve doğal özelliklere sahip bir yer Yıldırım. Bizim projemizde dağa bakan cephedeki dairelerimiz direk Bakacak’ı görüyor. Buradan Ulucamii’ye, Emirsultan’a, Teleferik’e ulaşmak ortalama 15’er dakikada mümkün. Hayatın merkezinde olan bir bölge olmasına rağmen bizim projemiz oluşana kadar hep böyle biraz geride kalmış. Şimdi değer kazanıyor. Etraftan talepler de geliyor arsası olan vatandaşlardan. İnşallah bu bir başlangıç. Devamı gelecek, biz de bölgede olmaya devam edeceğiz. Çıtayı biz yüksek tuttuk ve bu şekilde devam edecektir. Böyle olduğunda hem bölge hem şehir kazanç elde edecek. Biz elimizden geldiğince en iyisini yapmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
13°
açık
banner61
banner62
banner92
banner89