banner94

banner77

banner69

banner88

Üçkol: Bursa’nın yeni Balat’ı Kayapa olacak

Kayapa Şehir Evleri hızla yükseliyor.

KONUT PROJELERİ 27.11.2017, 13:20 27.11.2017, 14:24
Üçkol: Bursa’nın yeni Balat’ı Kayapa olacak
banner66
 Çeyrek asra dayanan geçmişi ve “kalite ile güven” konularından taviz vermeden birçok projeye imza atan Üçkollar İnşaat’ın, en yeni projesi Kayapa Şehir Evleri’nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

 

Kayapa’da farklı bir konsepte imza atan Üçkollar İnşaat’ın son projesinde ferah, geniş ve kullanışlı 3+1 normal ve 3+1 dubleks tipteki toplamda 28 daire yer alacak.

Nerobet initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial;"> 

Kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, fitness, sauna, çocuk oyun alanları, mini basket sahası gibi imkanlarıyla alıcılarına ayrıcalıklar sunan Kayapa Şehir Evleri, 2 bin 65 metrekarelik bahçe alanıyla da, şehirden uzak ama bir o kadar da şehre yakın ve doğayla iç içe bir yaşam vaat ediyor.

 

---Üçkol: Bursa’nın yeni Balat’ı Kayapa olacak---

 

Konut alıcılarının Kayapa Şehir Evleri’nde kendini daima güvende hissedeceğini belirten Üçkollar İnşaat Genel Müdürü Sıddık Üçkol, “Şehir ve doğa kompozisyonunun keyfini doyasıya çıkarabilecek projemiz, 7/24 güvenlik kamera sistemi ile korunmaktadır” dedi.

 

Zaman zaman Bursa dışından da projelerin imza attıklarını, ancak çalışmalarının ağırlıkla Bursa’da olduğunu ve en yeni projelerinin yükseldiği Kayapa’nın, Bursa’nın yeni Balat’ı olacağını belirten Üçkollar, “Bizim görüşümüzde, şehir medeniyet demektir. Bursa, çok derin bir medeniyete sahip ve çok kadim bir şehir. Öyle ki şehrin içindeki medeniyet, tarihe de meydan okuyor. Bursa, tarihe tanıklık eden bir şehir. Attığımız her temelde bu Ulu Şehir’e olan borcumuz geliyor aklımıza. Bu borcumuzu az da olsa ödeyebilmek için güvenli konut ilkesini öne alarak, estetikle harmanlanmış marka projeler üretmeye çalışıyoruz. Medeniyete şahitlik eden bu tarih şehre en sadık davranış, marka projeler üretmektir diye düşünüyorum. Çünkü marka bir şehre, özüne de sadakat şartıyla ancak marka projeler yaraşır” diye konuştu.

 

Teslim edilen her proje ve her daireyi adeta kendileri oturacakmış gibi, özenle hazırladıklarını kaydeden Sıddık Üçkollar, “Ve bu düşünceyle de çeyrek asırdır onlarca projeyi gönül rahatlığıyla teslim ettik sahiplerine. Her yeni gün yeni bir heyecandır insanoğlu için. Bizim için de her yeni proje yeni bir heyecandır. Bugün, yeni bir projeye başladığımızda duyduğumuz heyecan tıpkı 25 yıl önce başladığımız ilk projenin heyecanıdır aslında” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
parçalı bulutlu
banner61
banner62
banner92
banner89