banner94

banner77

banner69

banner88

Sertaç Karaalp: Başarı bir ekip işidir

Alpiş Group, dünya çapında yaptığı satışlarla dikkat çekiyor.

KONUT PROJELERİ 12.06.2018, 17:08 12.06.2018, 17:17
Sertaç Karaalp: Başarı bir ekip işidir
banner66

 Nitelikli konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, satış ekibi ile bir araya geldi. Başarılı performanslarından dolayı satış ekibine teşekkür eden Karaalp, ayın en çok satış yapan çalışanını da ödüllendirdi.

Sadece ulusal değil uluslararası ölçekte de satışlar yapan Alpiş Group, özellikle İstanbul Caddesi üzerinde yapımı devam eden ‘Alpiş Aden House’ projesiyle dünya genelinde yaptığı satışlarla dikkati çekiyor.

İstanbul Caddesi üzerinde 2017 Temmuz ayında hafriyat çalışmaları başlayan, Ekim ayında da temeli atılan 690 daire ve 22 iş yerinden oluşan ‘Alpiş Aden House’ projesinde satışlar tüm hızıyla sürerken olan Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, Alpiş Group Yönetim Kurulu Üyesi Kerim Karaalp, Alpiş İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Selçuk Sukas ve satış ekibi ile bir araya geldi. Çalışanlarının yaklaşan ramazan bayramını kutlayan Karaalp, satış ekibinin performansını da değerlendirdi. Karaalp, satış ekibinden ayın en çok satış yapan temsilcisi Yeşim Yel’e başarılı performansından dolayı hediye takdim etti.

“NİTELİKLİ PROJE, DİSİPLİNLİ VE UYUMLU ÇALIŞMA BAŞARIYI GETİRİYOR”

Alpiş Aden House projesinde satışların çok iyi gittiğini belirten Karaalp, projenin bölgenin cazibesini de artırdığını ifade etti. Satış ekibin başarılı bir performans sergilediğinin altını çizen Karaalp, çalışanlarıyla kurduğu sıcak iletişimin önemine de vurgu yaptı. Karaalp, “Alpiş Aden House projemiz; oldukça nitelikli, bulunduğu lokasyona değer katan, yerli yabancı herkesin ilgisini çeken bir proje. Buna uzun süreli çalışmış olduğumuz ekip ve ekip arkadaşlarımızın uyumu, disiplinli bir proje yönetimi ve özverili çalışma da eklenince başarı kendiliğinden geliyor. 4 kıtada 12 ülkeye daireler sattık. Yerel ve ulusal satışlarımız zaten çok iyi durumda. Biz başarının bireysel değil bir takım işi olduğuna inanıyoruz. Hepsiyle iletişimimizi oldukça sıcak tutmaya özen gösteriyoruz. Bu anlamda performanslarından dolayı tüm ekip arkadaşlarımızı kutluyor, hepsine iyi bayramlar diliyorum.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
parçalı bulutlu
banner61
banner62
banner92
banner89