banner94

banner77

banner69

banner88

Mudanya yeni yaşam merkezine kavuşuyor

Emiroğulları İnşaat Mavi Yeşil projesiyle yeni bir yaşam merkezi oluşturuyor.

KONUT PROJELERİ 13.04.2016, 17:16 13.04.2016, 17:16
Mudanya yeni yaşam merkezine kavuşuyor
banner66
Emiroğulları İnşaat, Mudanya Halitpaşa’da 11 blok 140 daireden oluşan “Mavi Yeşil” projesiyle yeni bir yaşam merkezi oluşturuyor.

Emiroğulları İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi  Mustafa Demir, “Mavi Yeşil ile son yıllarda gözde bir merkez haline gelen Mudanya’ya yeni bir değer katmak istedik. Projemizin tüm ayrıntılarında güvenliği, sağlığı ve huzurlu bir yaşamın tüm ihtiyaçlarını göz önünde bulundurduk” dedi.

Emiroğulları İnşaat’ın Mudanya Halitpaşa bölgesinde hayata geçirdiği Mavi Yeşil projesi hızla yükselmeye başladı. Proje hakkında bilgi veren Emiroğulları İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Demir, “Mavi Yeşil proje tasarımımız ile Mudanya’daki denizin mavisi ile doğanın yeşilini birleştiriyoruz. Bir ailenin güvenli, huzurlu ve mutlu biçimde yaşamasını sağlayacak tüm ayrıntıları projemizde planladık ve proje imalatlarımıza da hızla başladık. Büyük bir heyecan ile çalışıyoruz” diye konuştu.

cratosslot Arial;">Proje kapsamında aile fertlerinin tüm sosyal ihtiyaçları planlamayı hedeflediklerini dile getiren Mustafa Demir, şunları söyledi: “Projemizin merkezinde koruluk oluşturarak doğa ile iç içe bir yaşamı korumaya çalıştık. Yürüyüş yolları, tenis kortu, futbol, basketbol ve voleybol sahaları, yüzme havuzu, aqupark ile sportif ve sosyal anlamda en zengin altyapıyı oluşturmayı hedefledik. Daire içlerinde soyunma odası, çamaşır odası, kitaplık odası gibi bölümlerdeki tasarımlarla günlük yaşamı kolaylaştırmaya ve keyifli hale getirmeye çalıştık.”

Mavi Yeşil’e yönelik ilgiden oldukça memnun olduklarını aktaran Mustafa Demir, “Bu, Emiroğulları İnşaat’a olan güvenin göstergesi olması ve aynı zamanda projeyle yapmak istediklerimize yönelik farkındalığın yüksek olması nedeniyle bizi mutlu ediyor. Bu ilgiye karşılık vermeye çalışıyoruz. İmalatın başlangıcında olduğumuz için birçok müşterimiz lansman fiyatlarımız ve diğer fırsatlardan yararlanıyor. Lansman fiyatlarımızı kısa bir süre daha korumaya gayret edeceğiz” dedi.

Mustafa Demir, Mavi Yeşil’in tamamlayıcısı olarak 32 ve 49 daireden oluşan Manzara Mudanya 1 ve Manzara Mudanya 2 projelerini de eş zamanlı olarak hayata geçireceklerini kaydederek, “Bu iki projemizi talep nedeniyle 2+1 ve 1+1 daire tiplerini baz alarak planladık” dedi.


Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
14°
parçalı az bulutlu
banner61
banner62
banner89