banner94

banner77

banner69

banner88

Mavi yeşil proje

Emiroğulları İnşaat, yeni projesi olan Mavi Yeşil Projesi’nde geniş daire seçenekleri ile dikkati çekiyor.

KONUT PROJELERİ 07.06.2016, 13:48 07.06.2016, 13:48
 Mavi yeşil proje
banner66

Yapmış olduğu farklı ve kendine özgü tasarımlarla konut yapım sektöründe adından sıkça söz ettiren Emiroğlulları İnşaat, 1992 yılında inşaat malzemeleri satışı ile başladığı sektörde, 11 önemli konut projesine de imza atarak farkını ortaya koyarken, önemli projelerden birisi olan Mudanya Yeşil Vadi projesinin temelini de geçtiğimiz günlerde attı.

Mudanya’nın geleceğine inanan Emiroğulları İnşaat, daha önce yaptıkları projelere ek olarak anket ve müşteri eğilimlerinden yola çıkarak Mudanya’ya Mavi Yeşil projesini hazırladı.

Müşterilerinin isteğine göre proje hazırladıklarını ifade eden Emiroğulları İnşaat ortağı ve İnovasyon Tanıtım Koordinatörü Mustafa Demir, “Bizim satış yapan bir çağrı merkezimiz var. Burada aynı zamanda müşterilerimizin nabzını tutuyoruz. Müşterilere soruyoruz ‘nerede, nasıl proje istiyorsunuz? Kaç katlı olsun? Ne kadar metrekareli olsun?’ diye. Tamamen vatandaşın isteğine göre hazırlıyoruz. Biz de burada yer bulduk. Bu projeyi de daire yapalım mantığıyla yapmıyoruz. Bir alt yapısı var, bir geçmişi var. Biz Mavi Yeşil Projesi’yle Mudanya’nın böyle bir projeye ihtiyacı olduğunu biliyorduk” diye konuştu.

HER AİLEYE BİR AĞAÇ

Emiroğulları İnşaat’ın hazırladığı Mavi Yeşil Projesi toplam 140 daireden oluşuyor. Daireler 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 seçenekleri ile dikkati çekerken, 2 blokta 1 katta 4 daire, diğer bloklarda ise her katta 3 daire var. 2+1’in üzerindeki daireler 4+1’ler dubleks daireler. 4+1 ve 6+1’ler 3 blok üzerinde dubleks dairelerden oluşuyor.

Yapmış oldukları Mavi Yeşil Projesi’nin konumu itibariyle uzun bir süre benzerinin olamayacağının vurgusunu yapan Demir, “Mavi Yeşil Projesi 15 dönümlük düz bir arazi üzerine kuruluyor. Mudanya’da 15 dönümlük düz bir arazi bulmak çok zor. Kent merkezi var, orası eski binalarla dolu ya da yeni imar açılırsa olacaktır. Bizler Mudanya’yı ayrı bir önemsiyoruz. O noktada ‘Mudanya’nın mavisini, yeşilini ve huzuru bu projenin içerisinde saklayabilir miyiz’ diye bir düşüncemiz oldu. Projeyi hazırlarken ‘Mudanya’da böyle bir proje yapılır mı’ diye sorguladık. Hem arazi, hem imar durumu şu anki durumdan bakarsak buna müsait değil. Önümüzdeki beş yıl on yıl imar açılmazsa böyle bir proje hazırlanmaz. Bunu övünmek için söylemiyorum, rakip firmalar da söylüyor” dedi.

ÜÇ YIL VADE FARKSIZ ÖDEME KOLAYLIĞI

Kullandıkları malzemenin özel tasarım olduğunun altını çizen Demir, “Kapılarından tutun seramiklerine, mobilyalarına kadar her şey özenle seçiliyor. Hepsi özel tasarım başka bir yerde göremezsiniz. Herkes böyle söyler; fakat ben çelik kapımı stantarddışı yaptırdım, oda kapılarını 3 boyutlu hazırladık. Biz İstanbul’da fuara gittik, ‘böyle kapı bulabilir miyiz’ diye. Böyle bir kapı olmasını bırakın, düşünülmemiş bile. Her şeyi yeni trendlere göre seçiyoruz. Kullandığımız malzemeyi örnek dairemizde gösteriyoruz. Tek bir şey var; biz müşteriye daha sonra seçim yaptırmıyoruz. Yani ‘ben bu seramiği sevmedim, başkasını kullanalım’, seçim hakları yok. Bunun nedeni de bütünlük bozulmasın diye” ifadelerini kullandı.





Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
23°
açık
banner61
banner62
banner92
banner89