banner94

banner77

banner69

banner88

Kayıoba Konakları 2. Etapta anahtarlar teslim edildi

Kayıoba Konakları’nda, ikinci etapta anahtar teslimleri yapıldı.

KONUT PROJELERİ 11.10.2019, 11:47 19.02.2020, 00:39
Kayıoba Konakları 2. Etapta anahtarlar teslim edildi
banner66

Bursa’nın yeni cazibe merkezi haline gelen Kayapa’nın prestijli projelerinden Kayıoba Konakları’nda, ikinci etap konutların anahtarlarının teslimi, düzenlenen törenle hak sahiplerine verildi.

4 ana blokta, 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks tipteki daireler ile çocuk parkı, kamelya, fitness salonu, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı ve sauna gibi sosyal donatıların yer aldığı projenin anahtar teslim törenine; Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Feridun Uyruk, İMSİAD Başkan Yardımcısı Orhan Çiçek ile çeşitli sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile Akcan Yapı’nın çözüm ortakları ve hak sahipleri katıldı.

Kayapa’ya değer katan bir proje

Törende konuşan Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Feridun Uyruk, zor bir dönemde projeyi başarıyla tamamlamasından dolayı Akcan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akça’yı tebrik ederek, “Projenin hızla gelişen Kayapa bölgesine ve Nilüfer ilçesine hayırlı olmasını diledi.

İMSİAD Başkan Yardımcısı Orhan Çiçek de, inşaat sektöründe son dönemlerde yaşanan sıkıntılara dikkat çekerek, “Buna rağmen tüm zorlukları aşmayı başararak ara vermeden projeyi zamanında tamamlayan Akcan Yapı’yı yürekten kutluyorum. Gerçekten övgüye değer. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Tam zamanında teslim

Törende konuşan Akcan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akça da, “Kayıoba Konakları projemizin birinci etabının ardından ikinci etabındaki konutlarımızı da tam zamanında hak sahiplerimize teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hak sahiplerimize bugün teslim ettiğimiz konutlarında aileleri ve tüm sevdikleriyle sağlık ve mutluluk için yaşam sürmelerini Allah’tan niyaz ediyorum” diye konuştu.

İsmet Akça, şunları söyledi:

“Etap etap inşa ettiğimiz projemiz bildiğiniz gibi Bursa’nın hızla gelişen ve değeri sürekli yükselen bir bölgesinde yer alıyor. Doğal yapısı, sosyal donatıları ve inşaat kalitesiyle Kayıoba Konakları aynı zamanda bölgesinin de prestijli projeleri arasında yer alıyor. Sektörde yaşanan zorluklara rağmen şirketimize ve markamıza duyulan güvenin sorumluluğu ve heyecanı ile projemizi zamanında teslim ettik. Projemiz yeni etaplarıyla yükselmeye devam edecek.  Bizler aynı zamanda daire sahiplerimiz, çalışanlarımız ve tedarikçilerimizle birlikte büyük bir ailenin parçası olduğumuzun idrakindeyiz. Başarımızın elbette arkasında işlerini büyük bir sorumlulukla yerine getiren ekip arkadaşlarımız ve tedarikçilerimiz var. Tüm ekip arkadaşlarımıza ve tedarikçilerimize yürekten teşekkür ediyorum.”

Konuşmaların ardından törene katılan konuklar örnek daire ile proje sosyal donatı alanlarını gezdiler.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
açık
banner61
banner62
banner92
banner89