banner94

banner77

banner69

banner88

Huzur dolu bir yaşama açılan kapı; Kayapa Manzara Evleri

Kayapa Manzara Evleri, Bursalılara yüksek yatırım fırsatı sunuyor.

KONUT PROJELERİ 05.02.2018, 09:08 05.02.2018, 10:14
Huzur dolu bir yaşama açılan kapı; Kayapa Manzara Evleri
banner66

UMC Yapı tarafından şehrin batısında yapımı devam eden Kayapa Manzara Evleri, estetik ve kullanışlı yaşam alanlarının yanı sıra eşsiz manzarası ile Bursalılara yüksek yatırım fırsatı sunuyor.

Yüksek Mimar Umut Can Acar ve İnşaat Yüksek Mühendisi Mert Çırpan tarafından 2017 yılı başında kurulan UMC Yapı, ilk projesi olan Manzara Evleri’ni, Kayapa’da hayata geçiriyor. Kayapa’nın merkezinde yükselen proje; 2+1, 3+1 ve 3+1 dubleks seçenekleriyle doğa ile iç içe bir yaşam vaat ediyor.

Yaklaşık 2 bin metre2 alan üzerinde 2 blok ve 16 daire olarak inşa edilen Kayapa Manzara Evleri, 110 m2 ile 140 m2 arasında değişen daire tipleriyle huzurlu ve butik bir hayatın kapılarını aralıyor.

Projenin Mart 2019’da tamamlanacağını dile getiren UMC Yapı Şirket Ortağı Umut Can Acar, müşterilerinden gelen yoğun talep üzerine konut projesi yapımına başladıklarını ifade ederek, “UMC Yapı olarak mimarlık ve mühendislik hizmetleri vermek amacıyla kurulduk ancak gelişen süreç bizleri konut projelerine de yönlendirdi. Bu noktada müşterilerimizin de beklentilerine karşılık verdik diyebiliriz” şeklinde konuştu.

Manzara Evleri’nin lokasyon ve plan itibariyle oldukça değerli bir proje olduğunun altını çizen Acar, “Kayapa Manzara Evleri, ilk projemiz olduğu için fazlasıyla özen gösteriyoruz. Doğa ile iç içe bir proje olmasını istediğimiz için lokasyon çalışmamız da büyük bir hassasiyetle gerçekleşti. Kayapa bölgesi, önümüzdeki dönemde cazibesini daha da artıracak. Her anlamda gelişime açık bir bölge. Son derece planlı bir şekilde gelişiyor. Bu sebepten ilk projemizi Kayapa’da yapmak istedik” dedi.

Projenin her aşamasında özenle çalıştıklarını dile getiren Umut Can Acar, “Hem kaba inşaatı hem de proje içerisinde kullanacağımız malzemeleri özenle seçiyoruz. Çünkü içerisinde oturmaktan keyif alacağımız bir proje olsun istiyoruz. Biz bu keyfi alırsak, eminim müşterilerimiz de bir ömür geçirmekten keyif alacaklardır. Şuan itibariyle kaba inşaat aşamasındayız. Mart 2019’da projemizi teslim etmiş olacağız” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
16°
parçalı az bulutlu
banner61
banner62
banner92
banner89