banner94

banner77

banner69

banner88

Guardian Glass şehre renk katıyor

Sabri Paşayiğit Architects tasarımı Avrupa Office Ataşehir, konfor mekanları ve yeşilin bol kullanımıyla ofis kulesi anlayışını yeniden yorumluyor.

KONUT PROJELERİ 03.04.2020, 18:18
Guardian Glass şehre renk katıyor
banner66

İstanbul, Ataşehir’de konumlanan Avrupa Ofis Artaş, sade ve fonksiyonel tasarımı ile Sabri Paşayiğit Architects imzası taşıyor. Son yıllarda gökdelen sayısının hızla arttığı bir bölgede hayata geçirilen yapı, farklı cephe tasarımı ile diğerlerinden kolayca ayrışıyor. Guardian Glass’ın kaplamalı cam ürünleri ile katkı sağladığı projede Guardian SunGuard® HP Bright Green 40/29 kaplamalı cam ile parlak yeşil bir görünüm, Guardian SunGuard® HP Royal Blue 41/29 kaplamalı cam ile de derin bir gök mavisi yansıması yakalanıyor.

Güneş enerjisi kazanımını daha aza indiren Guardian SunGuard® HP Bright Green 40/29 neredeyse her uygulama için optimum görünür ışık geçirgenliğini mümkün kılıyor. Tek bir üründe güneş kontrolü ve ısı yalıtımı sağlayan ürün, tüm hava şartlarına uygun performans göstererek parlak yeşil bir görünüm ve daha iyi termal gereksinimler arayan mimarlara ideal çözümü sunuyor.

Düşük ısı kazanımı için başvurulan öncelikli cam ürünlerinden Guardian SunGuard® HP Royal Blue 41/29 ise düşük güneş enerjisi emilimi ve %29’luk bir güneş faktörü sağlayarak enerji tasarrufunu arttırıyor, camdan optimum görünür ışık geçirgenliğine olanak sağlıyor. Yüksek renk sadakati talep eden mimarlar için ideal olan bu ürün, cephelerde yarattığı derin bir gök mavisi yansıması ile kendine hayran bırakıyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
22°
hafif yağmur
banner61
banner62
banner92
banner89