banner94

banner77

banner69

banner88

Doğadan ilham alan proje

Zer Bademli projesi, yeşile ve doğaya verdiği önem ile dikkat çekiyor.

KONUT PROJELERİ 27.11.2017, 12:30 27.11.2017, 13:47
Doğadan ilham alan proje
banner66
Zerrin Özgüle İnşaat tarafından 2015 yılı Kasım ayında temeli atılan ve toplamda 7 bin 500 metrekare alanda 9 konut olarak planlanan Zer Bademli projesi, yeşile ve doğaya verdiği önem ile dikkat çekiyor. Her villaya ait ikisi açık, ikisi kapalı olmak üzere dört araçlık otopark ve özel havuzun yer aldığı projedeki evlerin yanı sıra sosyal tesiste yarı olimpik havuz, toplantı salonu, mutfak ve barbekü alanından oluşuyor. 800 metrekare bahçe içerisinde brüt 545 metrekarede ve 5+1 konseptinde dizayn edilen villalar Doğaya dostluğu ile dikkat çekiyor. Sitede 24 saat güvenlik, jeneratör ve kamera sistemi mevcut.

Projeden villa sahibi olanlara yeşiliyle, kokusuyla, dokusuyla, sevimli, sıcak, hareketli ve aynı zamanda isteyen evinde son derece sakin ve huzurlu bir ortam sunduklarını kaydeden Özgüle, “ Bu seçkin projedeki villaların fiyatları 2 Milyon TL ile 2,5 Milyon TL arasında değişebiliyor’’ diye konuştu

 

·         Zerrin Özgüle İnşaat’ın sektöre giriş hikayesinden bahsedebilir misiniz?

“Zerrin Özgüle İnşaat 10 yıl önce kuruldu ve Nilüfer Ticaret Merkezi’nde iş merkezi yapımı ile sektöre atıldık. Burada 7 tane plaza bitirdik.”

·         Zer Bademli projesinin hayata geçmesinde farklı bir hikaye var bildiğimiz kadarıyla, bunu okuyucularımızla paylaşabilir misiniz?

“Nilüfer Ticaret Merkezi’nde işyeri projelerimiz yoğun tempoda giderken, 3 yıl önce Bademli de aradığım özelliklerde ev bulamayınca, ‘neden burada böyle bir proje olmasın’ diyedüşündüm. Projenin arazisini bulmam hayallerimin başlangıç noktası oldu. Burası Bademli’nin çok özel bir bölgesi.

Başladığımızda Bademli’de böyle bir proje yoktu. Villalarımızınher biri modern mimari çizgilere sahip villalar. Projemizde kullanılan tüm malzemeler doğal ürünler. Binaların inşasında, ponza taşlı tuğla kullanılması hem yalıtımın güçlü olmasını sağladı hemde sağlıklı doğal nefes alan bina inşa edildi. Alüminyum doğramalar ve comfort camlı cephe kaplamalarıyla kalite ye çok önem verdik. Zeminiyle, çatısıyla ve diğer özellikleriyle farklı ,satma gayesinden çok eser yaratma mantalitesiyle yapılmış iddialı bir proje oldu.En kaliteli malzemeler kullandık, en özel tasarımı yapmaya çalıştık. Böylece son derece şık bir yapı ortaya çıktı.

 Cephe tasarımlarında Filiz Bür imzası var.Mimarımız ise Berrin ÇetifBingölbali’dir.” Özlü mühendislik ; ısıtma soğutma, sıhhı tesisatı ve yerden ısıtmaları üstlendi. Tüm Elektirik alt yapısı Güven Elektrik tarafından yapıldı.

Zer Bademli, konumu itibariyle bölgeye hakim biralan içerisinde yeralıyor, bu konuda neler söylemek istersiniz?

“Hiçbir evin manzarası kapanmıyor. Hepsi çok keyifli ortamlar. Üst katlardan zaten Balat’a kadar manzara her bir bloktan görünüyor. Yatak odalarının çok büyük olmasını giyinme soyunma ve banyo m2 lerinde esnek çözümler yaratıyor.Mutfak ta çok önemli onunda ferah ve büyük olmasını arzuladık. . Mutfağı da opsiyonel tuttuk.

·         Yeşile, çevreye ve doğaya önem veren bir proje olduğunu biliyoruz Zer Bademli’nin. Projenizi bölgedeki diğer projelerden ayıran özellikler nelerdir?

“Bahçelere çok önem verdik. Her bir villa 800 metrekare bahçenin içinde yer inşa edilmiş durumda. 545 metrekare inşaat alanımız var. Her evin kendine özel havuzu var. Ayrıca bir de sosyal tesisimiz var.sosyal tesisi keyifli zamanlar geçirmek adına yaptık. Bu tesiste her hafta bir iki tane etkinlik yapacağız. Canlı müzik grupları getireceğiz. Kahvaltı organizasyonları yapacağız. Bütün villa sakinleriyle samimi bir ortam yaşamak istiyoruz. Burayı bir kulüp mantığında, zaman zaman gezilere çıkılan, zaman zaman belli etkinliklerde birlikte yşayacağımız bir aile ortamı oluşturacağız. Yeşiliyle, kokusuyla, dokusuyla,sevimli, sıcak, hareketli bir site olacak.Aynı zamanda isteyen evinde son derece sakin ve huzurlu bir ortam bulabilecek.

Yaşayan, dostluğa önem veren, huzurlu ve keyifli

birlikte hareket eden bir site olacak. 9 villa var. Hepsinin dış görünüşü aynı. Hem bağımsız hem de bir o kadar da iç içe samimi bir site olacak.Bahçe payının fazla olması ilk özelliğimiz diyebilirim. Ayrıca butik, şık ve sevimli bir yer. Bu sevimliliği sosyal ortam sağlıyor. Ben de burada oturacağım. Bu bence en büyük garanti.”



----Son 3 villa---

·         Son 3 villanın kaldığını biliyoruz. Bu villalardan birine sahip olmak isteyenlerin ödeyeceği tutar hakkında neler söylemek istersiniz?

“Projede teslimler yapılıyor. Kullanma izinlerimiz birkaç güne kadar çıkacak. Projenin temelini 2015 Kasım ayında atmıştık. 2 sene olmadan projeyi teslim ediyoruz. Fiyatlarımız 2 milyon ile 2,5 milyon TL arasında .İsteyenler için villaların içini de tasarlayabiliyoruz. Cephelerde alüminyumdoğrama ,yerden ısıtmalarda Alman malı Rehau kullandık. Her türlü tesisatta en kaliteli ürünler kullanıldı.”

----Özgüle: Kadın elinin değdiği işte daha fazla zarafet oluyor. -----

·         Yoğunlukla erkek aktörlerin yer aldığı bir sektörde faaliyet gösteriyorsunuz, yaşadığınız zorluklar var mıdır, var ise bize bunlardan bahsedebilir misiniz?

. Özellikle inşaatta ve konut alanında kadınlar olmalı. Çünkü erkekler daha çok para kazanmak mantığıyla hareket ediyor, daha ekonomik, daha hızlı giden şeyler üretmeye çalışıyorlar. Ama bir kadın eli daha detaycı olabiliyor detayları en iyi şekilde gözlemliyor.Kadın elinin değdiği işte daha fazla zerafet oluyor. İşyerlerimde de bunu yaptığımı düşünüyorum. Bu bölgede prefabrik binalar yapılırken, bizim bu bölgeye gelişimiz ve elimizin değmesiyle bölge farklı bir kimliğe büründü adeta.”

·         Bu projenin ardından hedeflerden projelerden konuşacak olursak, ne gibi ve hangi bölgelerde çalışmayı düşünüyorsunuz?

 Bu çok özel bir proje oldu. Bu tip projeler her zaman yapılabilecek projeler değil. Çünkü burada 7 bin 500 metrekare alanda sadece 9 özel villa çıkardık. İnsanlar bu kadar alanda 2-3 misli fazla konut çıkarabiliyor.Nilüfer Ticaret Merkezi’nde yeni bir plazaya başlayacağım inşaat hayatımız tüm hızıyla devam edecektir.

Geçtiğimiz günlerde bir açılış, lansman yapmıştınız, ilgi nasıldı?

“Düzenlediğimiz kokteylle dostlarımızla bir araya geldik. Vali Yardımcımız Ergün Güngör, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilimiz Atilla Ödünç, Nilüfer Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey teşrif ettiler. Hatta bu organizasyon bir nevi açılış olarak da değerlendirilebilir. Davetimize Bursa’nın iş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri yoğun ilgi gösterdi, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti etkinliğimiz.Hepsine sizin aracılığınızla da teşekkür ederim.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
10°
açık
banner61
banner62
banner92
banner89