banner94

banner77

banner69

banner88

Batı yakasının yeni gözdesi; Has Vadi

Mutluluğa dair her şey Has Vadi'de.

KONUT PROJELERİ 06.02.2018, 09:00 06.02.2018, 10:05
Batı yakasının yeni gözdesi; Has Vadi
banner66

Bursa’nın son dönemde en dikkat çeken projelerinden biri olarak karşımıza çıkan Has Vadi, şehrin batı yakasında, Kurtuluş Mahallesinde; her ihtiyaca uygun daire tipleri, tam donanımlı sosyal alanları ve zengin peyzajıyla mutluluk dolu bir yaşam alanı sunuyor. Projenin hem Bursa’ya, hem de bölgeye değer katacağını ifade eden HasVadi Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Yılmaz, “Aile yaşamına yatırım yapmak isteyen herkesi, mutlu yaşamın adresi HasVadi’ye bekliyoruz” dedi.

Benzersiz sosyal alanlarıyla yaşama yer açan 13 farklı tipte daire seçeneği ile her ihtiyaca hitap eden, konumuyla ulaşılabilir, zarif mimarisiyle göz alıcı bir ihtişama sahip olan HasVadi, bölgenin yeni çekim noktası olmaya hazırlanıyor. Farklı tiplerdeki 21 adet dükkânıyla yatırımcıların da gözdesi olan projede mutluluğa dair her şeye yer var.

21 bin m2 alan üzerine kurulu 10 blokta, 187 daire ve 21 dükkândan oluşan HasVadi içerisinde; açık-kapalı yüzme havuzu, kafeterya, zengin peyzaj alanları, spor – yürüyüş – oyun ve özel aktivite alanlarından oluşan geniş sosyal donatıları barındırıyor.

Aile yaşamına yatırım…

Bursa’nın potansiyeline inanarak projeyi hayata geçirdiklerini dile getiren HasVadi Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Yılmaz, “Bursa; üretim gücü, turizm kapasitesi ve hızla artan nüfusuyla her geçen gün büyümesini sürdüren bir şehir. Bizler de HasVadi ile bu büyümenin güçlü potansiyelini öngörerek şehrin batı yakasında yepyeni bir şehir inşa ediyoruz. Her bir detayı ailelerin mutluluğu için tasarlanan HasVadi'de, benzersiz sosyal alanlarla çevrelenmiş modern yaşam alanlarına yer veriyoruz. Hem bulunduğu bölgeye hem de Bursa'ya değer katacak böylesine kapsamlı bir projeye öncülük etmekten mutluluk duyuyor; huzur dolu bir aile yaşamına yatırım yapmak isteyen herkesi, mutlu yaşamın adresi HasVadi'ye davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Sektörde çeyrek asırlık tecrübe…

HasTavuk firmasıyla 45 yıldır beyaz et pazarında faaliyet gösterdiklerini dile getiren Yılmaz, “Hastavuk, Yılmaz ve Sezer ailelerinin ortak olduğu 45 yılık bir aile şirketi. Her iki ailenin de farklı sektörlerde yatırımları var. Biz Yılmaz ailesi olarak; inşaat sektöründe zaten 24 yıldan beri BM Kolleksiyon markasıyla varız. Eczacıbaşı Vitra’nın Türkiye’deki en büyük üçüncü bayisiyiz. Aile olarak Bursa’daki mevcut arsa stoğumuzu ekonomiye kazandırmak adına markalı konut üretimine başlamaya karar verdik. Bunu da HasVadi ile başlattık” ifadelerini kullandı.

“Bursa, batıya doğru büyüyor”

Bursa’nın sürekli batıya doğru büyüyen bir yapısı olduğunu da söyleyen Özgür Yılmaz, “Şuan batıda bölge olarak en gelişmeye açık olan bölge Kurtuluş. Üniversiteye, ana hatlara, İzmir- İstanbul otobanlarına ve Görükle yerleşkesine yakın olması bu bölgeyi cazip kılıyor. Ayrıca büyük çaplı farklı projelerinin üretilebileceği uygun arsalar ve araziler mevcut. HasVadi bizim ilk markalı projemiz; yani gözbebeğimiz. Bütün malzeme seçimlerimizi planlarken A sınıfı ürünleri tercih ettik. Eczacıbaşı ürün grubundaki Vitra, Artema, İntema Mutfak, Villeroy&Boch gibi markaların kullanıldığı bir proje olacak” dedi.

Projenin mimari tasarımını Hasan Sözüneri, içmimari tasarımını ise Elemeği firması tarafından yapıldığını belirten Yılmaz, hedef kitlelerini de genç profesyoneller ile yeni evli ve çocuklu aileler olarak tanımladı.

“1 haftada 120 daire satıldı”

Satışa çıktıktan iki gün sonra 70 dairenin satıldığını da kaydeden Özgür Yılmaz, “İlk olarak 1 ay talep topladık Dijital pazarlamaya öncelikle önem verdik. Telefon, web form ve Facebook’tan gelen talepleri değerlendirdik. 15 Kasımda satışa çıktık o zamana kadar fırsat bile açıklamadık. 2. günde 70 dairemizi satmıştık, 1 hafta içinde de 120 daireye ulaştık. Hedefimiz şubat ayı sonunda bütün dairelerimizin satışını tamamlamak. Bu yoğun talebi doğrusu bekliyorduk. Çünkü çevremizden çok ilgi vardı” diye konuştu.

2019 yılı sonunda projeyi teslim etmeyi planladıklarını söyleyen Yılmaz, projedeki dairelerin 300 ile 800 bin TL arasında değiştiğini belirterek, “HasVadi’de akıllı ev sistemi var. Artık bu özellikler markalı konut üretimde vazgeçilmez artı bir şey değil zaten olmalı. Özellikle firma olarak Finansman gücümüzü ödeme koşullarına yansıttık. Her ödeme koşuluna uygun farklı seçeneklerimiz var. Ön satışta çok avantajlı ödeme koşulları sunduk. Sadece 1 ay geçmesine rağmen proje prim yaptı. Proje teslim olmadan ciddi bir prim yapmış olacak” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
parçalı bulutlu
banner61
banner62
banner92
banner89