banner94

banner77

banner69

banner88

Ataevler’in çehresi değişiyor

Ataevler Mahallesi’ndeki dönüşüm hareketi, hızla ilerliyor.

KONUT PROJELERİ 05.06.2017, 10:55 05.06.2017, 10:59
Ataevler’in çehresi değişiyor
banner66

Kooperatif aracılığıyla inşa edilen birçok site, apartman ve konutun bulunduğu Ataevler Mahallesi’nde özel sektörün girişimleriyle başlayan dönüşüm hareketi, hızla ilerliyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm projelerine verilen destekle ayrı bir ivme kazandığı görülen kentsel dönüşüm çalışmalarda Aslanlar Grubu tarafından yapılan ve bin konutluk dev projeyse, bölgenin en dikkat çeken ve en kapsamlı dönüşüm çalışması olarak değerlendirilebilir.  

Bölgedeki dikkat çeken bir diğer büyük yatırım ise Beydağ&İnt Grup’un. Firma, Ataevler Mahallesi’nin Ata Bulvarı Caddesi’ne bakan tarafından iki farklı sitede kentsel dönüşüm uygulaması gerçekleştirecek. Bursa Organize Sanayi Bölgesi ile arasında sadece Ata Bulvarı Caddesi bulunan bu bölgede ayrıca Akarsu İnşaat, Özgür Kavaklı İnşaat, Mersan İnşaat ve FSM Yapı’nın projeleri bulunuyor.

Metro ve diğer ulaşım ağlarına olan yakınlıkla birlikte ticaret ve eğlence merkezlerinin adeta kalbinde bulunan bu bölgedeki projelerin tamamlanmasıyla birlikte Ataevler Mahallesi, farklı bir çehreye kavuşarak, Bursa’nın yeni çekim merkezi haline gelecek. 
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
22°
hafif yağmur
banner61
banner62
banner92
banner89