banner94

banner77

banner69

banner88

Altın Bahçe Evleri'nin temeli atıldı

Altın İnşaat, her daireye ait özel hobi bahçesi ve deposuyla inovatif bir proje olan Altın Bahçe Evleri’nin temelini attı.

KONUT PROJELERİ 02.02.2018, 11:27 02.02.2018, 12:31
Altın Bahçe Evleri'nin temeli atıldı
banner66
2015 yılından itibaren Hasanağa-Kızılcıklı ve Kayapa- Çamlık’da yaptığı projelerle bölgeye değer katan ve adından söz ettiren Altın İnşaat, her daireye ait özel hobi bahçesi ve deposuyla inovatif bir proje olan Altın Bahçe Evleri’nin temelini attı.

Aralık 2016’da temeli atılan Altın Yaşam Evleri projesini tamamlayan ve iskân izni alarak teslim eden Altın İnşaat, Kayapa-Çamlık’da bu konuda da ilk ve öncü oldu. 15 ay gibi kısa bir sürede daireleri eksiksiz teslim edilerek ve iskân izni alınarak yaşama başlamasından mutluluk duyduklarını belirten Altın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altın; bölgeye değer katmaya ve yaptıkları işte öncü olmaya devam edeceklerini söyledi.

Altın Bahçe Evleri ile ilgili bilgi veren Mustafa Altın, “Altın Bahçe Evleri bölgede farklı ve inovatif bir proje. Her daireye özel; elektrik ve suyu ayrı çitlerle bölünmüş hobi bahçesi ve deposuyla yine bölgede ilk ve öncü olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bursalılar kaliteli ve farklı olan projelere her zaman ilgi göstermişlerdir. Bu anlamda bizim projemize gösterdikleri teveccühten de çok mutluyuz. Henüz temelde olmamıza rağmen satışların çoğunu gerçekleştirdik. Herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“2 PROJEMİZDE İNŞAATLAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR”

Altın İnşaat tarafından yapımı sürdürülen diğer projelerden de bahseden Altın, “ Hasanağa-Kızılcıklı’ da sosyal donatı alanları ve farklı mimarisi ile 2018 sonunda yaşamın başlayacağı GoldLife2 Evleri’nin kaba inşaatının yüzde 85’lik kısmı bitti. İnce işçilikler devam ediyor. İnşallah, bölgeye değer katacak bu projemizi en kısa zamanda bitireceğiz. Ayrıca, Balkan Mahallesi’nde yine inovatif bir proje olarak tasarlanan GoldLife Bulvar Evleri’nin birinci etabını bitirdik. Bölgede ilk ‘Gri Proje’ olma özelliği taşıyacak GoldLife Bulvar projemizi, Nisan ayında gerçekleşecek ‘Bursa Gayrimenkul ve İnşaat Fuarı’nda’ görücüye çıkaracağız” dedi.

YENİ PROJELER YAKINDA

Yeni projelerle ilgili çalışmaların sürdüğü müjdesini veren Mustafa Altın, yeni yatırımlar için fizibilite çalışmalarının devam ettiğini,  yine bölgeye ve Bursa’ya değer katmaya devam edeceklerini belirtti.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
11°
açık
banner61
banner62
banner92
banner89