banner94

banner77

banner69

banner88

Alpiş'ten Bursalılara teşekkür

Tarihi kampanyada Alpiş'e yoğun ilgi...

KONUT PROJELERİ 20.09.2018, 11:34 20.02.2020, 00:37
Alpiş'ten Bursalılara teşekkür
banner66

Ev sahibi olmak isteyenlere “Türkiye için kazanç vakti” sloganıyla düşük faizden önemli indirimlere kadar birçok avantajın sağlandığı tarihi kampanyaya Bursa’dan ilk desteği veren Alpiş Group, tarihi kampanyanın çıktığı günden bu yana geride kalan 3 haftalıksüreçte 86 satış yaparak, bugünün ekonomik şartlarına göre önemli bir başarıya imza attı.

Konuttaki tarihi kampanya için belirlenen yüzde 10 indirim oranını, üzerine 5 puan daha ekleyerek, yüzde 15’e yükselten Alpiş Group’un kampanyasına yoğun ilgi var. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un, emlak sektörünün önde gelen kuruluşlarıyla açıkladığı konut kampanyasına katılan Alpiş Group, geride kalan 3 haftalık süreçte 86 satış yaptı.

Kampanyaya yoğun bir ilgi olduğunu söyleyen Alpiş İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Selçuk Sukas, “Kampanyaya ‘Alpiş’ten tarihi fırsat’ yaklaşımıyla iştirak ettik ve çok yoğun bir ilgiyle karşılaştık. Bursa’nın en kalabalık satış ekibi bizde olmasına rağmen neredeyse yetişmekte zorlanıyoruz. Ekibimiz gece geç saatlere kadar mesai yapıyor. Bursalıların yoğun ilgisine Alpiş İnşaat olarak çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“STOKLARLA SINIRLI OLMAK ÜZERE 31 EKİM’E KADAR”

Kampanyanın bitiş tarihini 31 Ekim olarak belirlediklerini ancak bunun stoklarla sınırlı olduğuna dikkati çeken Sukas, “Kredili konut satış kampanyasına 120 ay yüzde 0,99 oranıyla dâhil olduk. 31 Ekim tarihine kadar Alpiş finansmanıyla faizsiz vade imkânı sunuyoruz. Ancak şu detayı da belirtmek isterim. Kampanya öncesi satışların yüzde 70’ini geçmiştik. Kampanyayla yüzde 80’lere ulaşmış durumdayız. Bu hızla gidersek projenin satışlarını kapatacağız gibi gözüküyor. Dolayısıyla stoklarla sınırlı olmak üzere 31 Ekim’e kadar geçerli olacak kampanyamızdan faydalanmak isteyenlerin acelesi etmesini öneriyoruz” dedi.

“ALPİŞ YİNE ERKEN TESLİM EDİYOR”

Alpiş Group’un projelerini, taahhüt tarihinden erken teslim etme alışkanlığının atık bir gelenek haline geldiğini belirten Sukas, Alpiş Aden House projesini de taahhüt süresinden 6 ay önce teslim edeceklerinin müjdesini verdi. Sukas sözlerini şöyle noktaladı: “Her projede olduğu gibi bu projemizi de erken teslim edeceğiz. Biz artık bunu alışkanlık haline getirdik. Hafriyat ve kazı çalışmalarını katmadan, temel attığımız süreyi baz alırsak, 10 ayda 690 dairelik büyük bir projeyi neredeyse bitirme aşamasına geldik. İmalat aşaması olarak yüzde 80’lerdeyiz. Projeye başlarken, teslim tarihini 2019 Haziran ayı diye ilan etmiştik ama bir aksilik olmazsa yılbaşında, yani 6 ay önce teslimlere başlayacağız.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
açık
banner61
banner62
banner92
banner89