banner94

banner77

banner69

banner88

ALPİŞ İNŞAAT ikinci bayramı yaşatacak

Anahtar teslim süreci Kurban Bayramı’ndan sonra başlıyor.

KONUT PROJELERİ 08.09.2016, 10:48 20.02.2020, 00:44
ALPİŞ İNŞAAT ikinci bayramı yaşatacak
banner66

Sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group’un, ulaşım projeleriyle Bursa’nın cazibe bölgeleri arasına giren İstanbul Caddesi’nde başlattığı Tuana Evleri projesinde sona gelindi. Anahtar teslim süreci ise Kurban Bayramı’ndan sonra başlıyor.

356 daire ve 23 işyerinden oluşan Tuana Evleri projesine 2015 yılının Eylül ayında, yaklaşık 11 ay önce başladıklarını belirten Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, projeyi taahhüt ettikleri bitiş tarihinden 4 ay önce tamamladıklarını belirtti. Kurban Bayramı sonrası anahtar teslimi yapacakları müjdesini veren Karaalp “Tuana Evleri projemizi 11 ayda tamamladık. Projenin resmi bitişi tarihi 2016 Aralık olarak ilan etmiştik ancak bizler özverili çalışma ile bu süreye 4 ay kala projeyi bitirerek oturmaya hazır hale getirdik. Ve bir aksilik çıkmazsa bayram sonrasında dairelerimizi teslim etmeye başlıyoruz” şeklinde konuştu.

 

Karaalp: Gururlu ve mutluyuz…

Bu sene hem satışların hem de kış aylarında havaların iyi gitmesi ve Alpiş İnşaat olarak disiplinli çalışma sayesinde hızlı ilerlediklerini ifade eden Karaalp şöyle konuştu: “Peyzaj ve çevre düzenlemesinden ana girişlere, sosyal tesisin kullanımından havuzlarımızdaki şezlonglara kadar her şey hazır. Özveri olmadan bu mümkün değil. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Düşünsenize 2016 yılında teslim edeceğiz diyerek daire sattığınız insanlara evlerini 4 ay önce teslim ediyorsunuz. Bu hem bizler için bir gurur kaynağı olurken, vatandaşlarımız için de mutluluk verici bir durum. Çok şükür ki gerek Tuana Evleri gerekse de önceki tüm projelerimizde her zaman bu güveni yarattık ve vatandaşlarımızı mutlu ettik.”

İstanbul Caddesi Maslak gibi olacak…

15 Temmuz darbe girişimine rağmen Alpiş İnşaat olarak bir gün bile işlerini aksatmadıklarını belirten Karaalp, özveriyle çalışarak bunu başardıklarını dile getirdi. Tuana Evleri’nin lokasyonuna da değinen Karaalp, “Biz Alpiş Group olarak Tuana Evleri projesini geliştirirken bu bölgede yaklaşık 100 bin çalışan olduğunu tespit ettik ve potansiyeli belirledik. Ayrıca bize göre her bölgenin her ilçenin kendi içerisinde yeni değerler yaratması gerekiyor. İstanbul Caddesi üzerindeki eski işyerleri dönüşüyor. Hilton Oteli İstanbul Caddesine değer katarken Müftülük, Adliye gibi yeni kamu binalarının bu bölgeye yapılacak olması bu bölgeye hareket katacak. İstanbul Caddesi’nin çehresini değiştirecek tüm bu yatırımlar sonunda ben inanıyorum ki bölge 5 sene sonra İstanbul’un Maslak semti gibi olacaktır” dedi.

 

Sukas: Satışların yüzde 85’i bitti…

Alpiş Group Satış ve Pazarlama Müdürü Selçuk Sukas da, Tuana Evleri’nin satışında yüzde 85’lik seviyeye ulaştıklarını söyledi. Sukas şunları ifade etti: “Tuana Evleri’nin satışıyla alakalı şu anda yüzde 85 seviyesini geride bıraktık. Satışları en kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz. Tuana Evleri’nin çok önemli bir lokasyonda olduğunu düşünüyoruz. Buraya yapılan yatırımlar ile İstanbul Caddesi adeta parlayan bir yıldız oldu. Bilhassa raylı sistem İstanbul Caddesi’nin çehresini değiştirip ilgiyi daha da arttıracaktır. Unutulmamalıdır ki, İstanbul Caddesi yeni çehresiyle Bursa’ya giriş kapısı olacaktır.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
24°
açık
banner61
banner62
banner92
banner89