banner94

banner77

banner69

banner88

ALPİŞ GELENEĞİ BOZMADI…

Alpiş Group, Aden House ve Hünkar Konakları'nı bir yıl önce teslim ediyor.

KONUT PROJELERİ 14.11.2018, 14:18 20.02.2020, 00:35
ALPİŞ GELENEĞİ BOZMADI…
banner66

Nitelikli konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan AlpişGroup, yapımını tüm hızıyla sürdürdüğü, İstanbul Caddesi üzerindeki ‘Alpiş Aden House’ ve Odunluk Bölgesi’ndeki ‘Alpiş Hünkâr Konakları’ projelerini, planlanan teslim tarihinden yaklaşık 1 yıl önce bitirmeye hazırlanıyor.

Son projeleri 356 daireden oluşan Tuana Evleri ve 72 daireden oluşan Silva Balat’ı planladıkları bitiş tarihinden çok önce tamamlayıp daire sahiplerine teslim eden AlpişGroup, imalat aşamasının hızla sürdüğü 2 projesinde de, konut sahiplerine yine erken teslim müjdesi veriyor.

Bursa’nın nitelikli projelerinden olan ‘Alpiş Aden House’ ve ‘Alpiş Hünkâr Konakları’ ile kentin gelişimine katkıda bulunduklarını ifade eden AlpişGroup Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, projelere başlarken, teslim tarihini 2019 Aralık ayı olarak belirlediklerini ancak her iki projeyi de 2018’in Aralık ayında teslim etmeyi planladıklarını söyledi.

“Alpiş Aden House, bölgeyle birlikte Bursa’ya değer katıyor”

Açıklamalarında projelerin detaylarına da değinen Karaalp şunları söyledi: “Bursa’nın yeni cazibe bölgelerinden biri olduğunu düşündüğümüz İstanbul Caddesi üzerinde, bir önceki projemiz Tuana Evleri’nin yanında 300 milyon TL yatırımla hayata geçirdiğimiz ‘Alpiş Aden House’, bölgeyle birlikte Bursa’ya da değer katıyor. Geçen yıl bugünlerde temelini attığımız ‘Alpiş Aden House’ projemizin üzerinden 1 yıla yakın zaman geçti. Bu sürede 690 daire ve 22 iş yerinden oluşan bu dev projede, imalatın yüzde 90’ını tamamladık. ‘Alpiş Aden House’, 40 bin metrekare kapalı otoparkı, 3 ayrı sosyal tesisi, bu tesislerde yılın 12 ayı kullanılabilen kapalı ısıtmalı 3 adet yüzme havuzu, 3 ayrı kafeterya, 3 ayrı fitnesscenter, 3 ayrı playstation, karaoke ve sinema odaları, 3 tane yazlık açık çocuk oyun alanı, 2 tane kışlık kapalı çocuk oyun alanı, hobi bahçeleri, 7/24 güvenlik ve kamera takip sistemleri,14 bin m2 peyzaj alanları ve süs havuzları gibi daha sayamadığımız birçok özelliğin olduğu çok güçlü bir proje. Ayrıca projemizin İstanbul’a 1 saatlik uzaklıkta olması, önünden raylı sistem geçmesi ve şehrin merkezinde olması lokasyon açısından, alıcıya çok avantaj sunuyor.”

“AlpişHünkâr Konakları’nda lüks ve konforu ön planda tuttuk”

Alpiş Aden House devam ederken Aralık 2017’de temelleri atılan ‘Alpiş Hünkâr Konakları’ projesinin ise Nilüfer’in en prestijlilokasyonlarındanolan Odunluk’ta yükseldiğinin altını çizen Karaalp şöyle devam etti: “Bu projede lüks ve konforu ön planda tuttuk. Daire tipleri ve özel detaylarla bunu ortaya koyduk. Aralık 2017’de başlayan bu projemizde büyük dairelerimiz var. 3 blok 30 özel daireden oluşan projemizde; 4,5+1, 5+1 ve 6+1 daire tiplerimiz mevcut. Her daireye 2 araçlık kapalı otopark planladık. Ayrıca kapalı ısıtmalı yüzme havuzu, fitnesscenter, sauna, Türk Hamamı, kapalı çocuk oyun alanı, 7/24 güvenlik gibi detaylara özel önem verdik. Ayrıca Bursa’da bir ilk olan bine cephe kaplamalarımızın tamamı mermer. Bahçe ve çatı dublekslerinde her daireye özel ve daire içinde olmak üzere sauna ve Türk Hamamı var. Bu projemizi de Alpiş Aden House gibi 2019’un ilk günlerinde teslim etmeyi hedefliyoruz.”

       İş disiplini ve uyumlu çalışma vurgusu

AlpişGroup’un projelerini, taahhüt tarihinden erken teslim etme alışkanlığının artık bir gelenek haline geldiğini, bundan da çok mutlu olduklarını ifade eden Karaalp sözlerini şöyle sürdürdü: “Uzun süreli çalışmış olduğumuz ekip ve ekip arkadaşlarımızın uyumu, disiplinli bir proje yönetimi, bununla birlikte havaların da mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi projelerimizi erken bitirmemize vesile oluyor. Biz artık bunu alışkanlık haline getirdik. Tabi bu satışlara da yansıyor. İnşaat imalatı yükseldikçe vatandaşlarımız da taleplerini sıklaştırıyor. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza, Alpiş ailesine ve tabi ki bizlere teveccühlerini hiçbir zaman esirgemeyen çok değerli Bursalı hemşerilerimize teşekkür ediyorum.”

“Tarihi kampanyamız yoğun ilgi gördü”

Kampanyamız 31 Ekim itibariyle sona erdi. Kampanya süresince projemizde yer alan dairelerin yüzde 20’sini kampanya dâhilinde satarak büyük bir işe daha imza attık. 0.99 faiz ile müşterilerimize, kredi kullandırdık. Firma özelinde ise proje bittikten sonra da devam edecek şekilde, 36 ay ödeme kolaylığı sunduk. Sağ olsun vatandaşlarımız bu kampanyamıza yine yoğun ilgi gösterdi.AlpişGroup olarak herkese çok teşekkür ederiz.”Önceki aylarda ev sahibi olmak isteyenlere ‘Türkiye için kazanç vakti’ sloganıyla önemli bir kampanya başlattıklarını ifade eden Karaalp, şunları söyledi: “Enflasyonla mücadele programından önce düşük faizden önemli indirimlere kadar birçok avantajın sağlandığı tarihi bir kampanya başlatmıştık. Konuttaki tarihi kampanya için belirlenen yüzde 10 indirim oranını, üzerine 5 puan daha ekleyerek, yüzde 15’e yükseltmiştik.

4 kıtada 12 farklı ülkeye konut satışı

ülke geneli değil dünya genelinde de önemli satışlar gerçekleştirdik. Özellikle yurt dışındaki acentalarımız vasıtasıyla ve bizzat yurt dışına yaptığım ziyaretlerle Ortadoğu ülkelerinde hem Bursa’mızı hem de AlpişGroup’u tanıttık. Şu anda bu emeklerimizin meyvesini yiyoruz. Hem TuanaEvleri projemizde hem de Alpiş Aden House projemizde, beklediğimizin çok daha üstünde yabancılara konut satışı yaptık. Avrupa, Asya, Afrika ve Amerika olmak üzere 4 kıtada 12 farklı ülkeye konut satışı gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.Yabancılara konut satışında büyük bir artış yaşadıklarının da altını çizen Karaalp, “Sadece Bursa ve

Karaalp, bu başarıyı şu sözlerle özetledi: “4 kıtada 12 ülkeye daire satabilmek için ciddi bir organizasyon ve iyi bir ekip çalışması gerekiyor. Disiplinli, istikrarlı, sürdürülebilir bir satış ve pazarlama anlayışıyla hareket ediyoruz. Pazarlama ağımız çok geniş, profesyonel bir reklam organizasyonumuz var. Bu da yerli ve yabancı satışlarımıza yansıyor. Sarf ettiğimiz bu eforun meyvelerini almak tabi bizleri çok mutlu ediyor” dedi.

Yabancı konut alıcısı neden Alpiş’i tercih ediyor?

“Yabancının karşısına güçlü bir projeyle çıktığınızda teveccüh görüyorsunuz” diyen Karaalp,“Konut almak isteyen yabancılar, projenin niteliğine, lokasyona ve güvene çok dikkat ediyorlar. Projemizin lokasyon ve niteliği ortada. Alpiş İnşaat’ın önemli bir marka değeri de var. Ayrıca güçlü ve hızlı ilerleyen bir şantiyemiz var. Örnek dairelerimiz mevcut. Yabancı misafirlerimiz buraya gelip birebir projeyi yakinen görüp tanıma fırsatı buluyorlar. Dolayısıyla yabancıların karşısına Bursa’nın en nitelikli projesini çıkartıyoruz. Ayrıca Alpişİnşaat’ın kat karşılığı proje yapmaması, tüm projelerinin arsalarını satın alıp daha temel aşamasında bile tapu devri yapabilmesi ve yabancı müşterilerini bürokratik işlemlerle uğraştırmadan onlar adına Alpiş İnşaat’ın tüm işlemleri sonuçlandırması, yabancı müşterilerimizi fevkalade memnun ediyor. Böyle olunca da yabancı konut alıcıları projelerimize yoğun ilgi gösteriyorlar” diye konuştu.

“Döviz artışı bizi etkilemedi”

 Karaalp son olarak, döviz kurundaki artışlara değindi. Karaalp sözlerini şöyle noktaladı: “Türkiye’de birçok sektör ham maddeyi maalesef dışarıdan ithal ediyor. İnşaat sektörü de bunlardan biri. Sektörümüzde dövize endeksli ürünlerin oranı yüzde 30 civarında. Doğal olarak maliyetlerimiz de arttı. Alpiş İnşaat olarak tüm projelerimizde, proje süresince kullanılacak malzemeleri önceden aldığımız için döviz kurundaki artış bizleri etkilemedi.

Ayrıca şöyle önemli bir konu daha var. Ekonomideki son gelişmeleri FETÖ’den bağımsız da düşünmemek gerekiyor. Yurt dışı kaynaklı Türkiye ile ilgili çok ciddi bir kara propaganda yürütüldü. Bu algı yönetiminden dolayı Türkiye’ye karşı oluşturulan olumsuz bir hava vardı. Ancak hükümetimiz almış olduğu önlemler neticesinde bunlar da bertaraf edildi, edilmeye de devam ediliyor. Biz devletimizin ve milletimizin her zaman yanındayız ve çalışmalarımızı da tüm hızıyla sürdürüyoruz. Şehrimize ve ülkemize katkı sunmak için yorulmadan çalışmaya gayret edeceğiz.”

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
13°
açık
banner61
banner62
banner92
banner89