banner94

banner77

banner69

banner88

Alpiş Aden House hızla yükseliyor

Alpiş Aden House'un yarısı tamamlandı.

KONUT PROJELERİ 15.01.2018, 13:32 20.02.2020, 00:39
Alpiş Aden House hızla yükseliyor
banner66

Seçkin konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan AlpişGroup’un300 milyon TL yatırımla hayata geçirdiği ve yaklaşık 5 ay önce temeli atılan ‘Alpiş Aden House’ projesinin yüzde 50’si tamamlandı.

Son projeleriTuana Evleri ve Silva Balat’ın ardındanhız kesmeyen AlpişGroup, ‘Alpiş Aden House’ projesinde imalat çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.Bursa’nın yeni cazibe bölgelerinden biri olacağı öngörülenİstanbul Caddesi üzerinde hayata geçirilen ve 690 daire ile 22 işyerinden oluşan ‘AlpişAden House’ projesinde bloklar yükselmeye başladı.

İstanbul Caddesi üzerinde daha önce tamamlananTuana Evleri’nin hemen yanında inşaatı devam edenAlpiş Aden House’un farklı daire çeşitli olmak üzere toplamda 690 daireden oluştuğunu ifade eden AlpişGroup Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, yaklaşık 5 ay önce temelleri atılan projede çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü ifade etti. Karaalp şunları söyledi: “136 bin m2 inşaat alanı, 26 bin 500 m2 de proje alanıyla toplamda 690 daire ile 22 işyerinden oluşacak olan ‘AlpişAden House’ projemizin temellerini, İstanbul Caddesi’nin yükselen değerine de katkı sağlayacak düşüncesiyle yaklaşık 5 ay önce atmıştık. Ayrıca 2 bin 500 m2 ticari alan ve 13 bin m2 yeşil alan özelliğimizle de caddenin hem ekonomisine hem de sosyal donatısına dafayda sunacağımızı düşünüyorum.”

“TESLİM TARİHİNİ 6 AY ÖNE ÇEKTİK”

İmalat seviyesinde yüzde 50’ye geldiklerini belirten Karaalp şöyle devam etti: “Şu an imalat seviyemiz kaba inşaatta yüzde 70’lerde. İnce işlerle birlikte inşaat totalinde baktığımızda ise yüzde 50’yi geçmiş olduk. Kışa oranla havaların iyi gitmesi ve AlpişGroup olarak her zaman söz verdiğimiz tarihten önce bitirme alışkanlığımız inşaatımız çok hızlı gitmesini sağlıyor. Projeyi 24 ayda bitirmeyi hedeflemiştik ancak AlpişGrop her projesinde olduğu gibi bu projesinde de teslim tarihini öne çekti. Bir aksilik olmazsa hedeflediğimiz teslim tarihinden 6 ay önce yani 2018’in sonunda dairelerimizi, teslim etmeye başlayacağız.”

“SATIŞ HEDEFİMİZİN 10 PUAN ÜZERİNDEYİZ”                                                      

Satışların da oldukça iyi gittiğini söyleyen Karaalp sözlerini şöyle noktaladı: “2017 yılı ekonomik olarak biraz durgun geçmesine rağmen bu projemizde çok iyi gidiyoruz. Satışlarımızda da düşündüğümüz performansın yine çok önündeyiz. Şu an itibarıylabeklediğimiz satış hedefinin 10 puan üzerindeyiz Bu yüzden Bursalı hemşerilerimize gösterdikleri güven ve teveccühten dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz.”



Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
10°
açık
banner61
banner62
banner92
banner89