banner94

banner77

banner69

banner88

Dönüşüme İSSİAD desteği

İSSİAD Başkanı Altınöz: Her türlü iş birliğine hazırız

KENTSEL DÖNÜŞÜM 18.04.2016, 16:30 18.04.2016, 16:30
Dönüşüme İSSİAD desteği
banner66

İstanbul Caddesi Sanayici ve İş Adamları Derneği (İSSİAD) Başkanı Yakup Altınöz, dernek olarak Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin İstanbul Caddesi üzerinde başlattığı kentsel dönüşüm çalışmalarına destek verdiklerini söyledi.

İSSİAD’ın Nisan ayı Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı. Yakup Altınöz başkanlığında gerçekleştirilen toplantının ana gündem maddesi Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin İstanbul Caddesi üzerinde başlattığı kentsel dönüşüm çalışması ve T2 hattının inşa süreci oldu.

Toplantıda konuşan Başkan Altınöz, belediyenin en önemli kentsel dönüşüm projelerinden biri olarak görülen bu projeyi yerinde bulduklarını söyledi. Altınöz, “Geçtiğimiz günlerde İstanbul Caddesi kentsel dönüşüm projesi için ilk somut adım atıldı ve yaklaşık 20 bin metrekare alan üzerindeki kamulaştırılan binaların yıkımlarına başlandı. İstanbul Caddesi’nin geleceği adına atılan bu adım oldukça önemli bir adımdır. İSSİAD olarak belediyemizin bu çalışmalarını desteklediğimizi bir kez daha belirmek isteriz. Başta Recep Sayın Altepe başkanımız olmak üzere İstanbul caddenin geleceğini şekillendirecek olan projeye destek verecek herkese teşekkür ederiz” dedi.

İstanbulCaddenin, yapısı gereği birçok avantaj barındırdığına dikkat çeken Yakup Altınöz, “Cadde bütüncül olarak planlanır ve bu plan uygulamaya konulabilirse, aslında belki de Bursa’nın Maslak’ını buraya inşa edebiliriz. Çünkü İstanbul cadde belli bir düzene sahip. Bu ve benzeri birçok avantaj halihazırda mevcut. İSSİAD olarak üzerimize düşeni yapmaya hazır olduğumuzu bir kez daha belirtirim” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
19°
kapalı
banner61
banner62
banner89