banner94

banner77

banner69

banner88

Ulaşıma 4X4’lük destek

BursaRay’ın Üniversitesi hattına yeni bir istasyon eklenecek.

İNŞAAT 06.06.2017, 11:07 06.06.2017, 11:09
Ulaşıma 4X4’lük destek
banner66

Gobahis background-origin: initial; background-clip: initial;">Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Sur Yapı arasında imzalanan protokol çerçevesinde BursaRay’ın Üniversitesi hattına yeni bir istasyon eklenecek.

 

4 milyon TL’lik protokol yatırım kapsamında, Nilüfer ile Acemler arasında kalan Odunluk Bölgesi’ne yapılacak olan istasyonun yanı sıra istasyonla bağlantılı yaya yolu ve metro çıkışını sağlayan merdivenlerin de 4 ay içerisinde tamamlanması öngörülüyor.

 

Protokolün karşılıklı imzalanmasının ardından açıklamalarda bulunan Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe, otellerin, alışveriş merkezlerin ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nun bulunduğu bu bölgede bir istasyona ihtiyaç duyulduğunu ve bu konuda firmalarla görüşüldüğünü hatırlattı. Görüşmelerin neticesinde Sur Yapı’nın bu işe olumlu cevap vererek sponsorluğu üstlendiğini belirten Altepe, bu yatırımın bölgenin değerine değer katacağını ve aynı zamanda Bursa ulaşımına nefes aldıracağını söyledi.

 

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas da, Marka AVM ve rezidans projesi ile Bursa için önemli bir yatırıma imza attıklarını belirterek şöyle konuştu:

 

“Sur Yapı olarak Bursa’ya yatırım yapmak için araştırdığımızda, Bursa’mızın vizyonuna, dinamizmine inandık, gördük ve aynı şekilde Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve ekibinin yatırımcı dostu bakışına da şahit olduk. Bugün de onu bir protokolle taçlandırmış olacağız. Büyük bir yatırım, Bursa için önemli bir yatırım yaptık. Marka AVM ve rezidans projemizi Bursa’ya kazandırmış olduk. İnşallah Mayıs ortasında açmış olacağız. Bunun yanında bu istasyon da bizim için önemliydi. İstasyonun 4 ay süresi var. Dolayısıyla insanların raylı sistemle AVM’mize erişimini önemsiyoruz. Hem araç trafiğini azaltma anlamında belediyemizin vizyonuna, hem de isim hakkı bize verildiği için teşekkür ediyoruz. Bursa için hayırlı olmasını diliyorum.”



 
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
10°
açık
banner61
banner62
banner92
banner89