banner94

banner77

banner69

banner88

Redacril Koza, TOKİ konutlarını renklendiriyor

Sektörde yarım asırlık tecrübeye sahip olan Tuna Boya, Redacril Koza markası ile Doğanbey TOKİ konutlarının dış cephesini uygulamacı bayileri ile boyayarak binalara renk katıyor.

İNŞAAT 20.02.2021, 18:07
Redacril Koza, TOKİ konutlarını renklendiriyor
banner66

Bursa’da bir mağaza açarak 1969 yılında boya sektörüne giriş yapan Tuna Boya 52. yılını kutlarken, Bursa’da uygulamacı bayilerinden Akos Boya ile TOKİ konutlarını renklendirerek faaliyetlerini sürdürüyor.Ayrıca Bursa ve bölge bayilikleri ile Redacril Koza markasının bilinirliğini dinamik ekibi ile destekleyerek piyasadaki yaygınlığını artırıyor.

Redacril Koza markasıyla inşaat grubuna yönelik; iç cephe, dış cephe ve sanayi grubu üretimler yapan Tuna Boya’nın Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tuna, sektörde emin adımlarla ilerlediklerini ifade etti.Tuna, “50 renkli yılı geride bıraktık. ‘Müşteri memnuniyeti odaklı’ hizmet politikamızla ‘Kaliteli ve teknolojik yatırımlar’ anlayışını sentezleyerek geleceğe umutla bakıyoruz. Yerli ve ithal markaların ürünlerini uygun fiyatlarla tüketiciyle buluşturarak Türkiye’nin kısa, orta ve uzun vadeli ekonomik hedeflerine katkı koymak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
19°
kapalı
banner61
banner62
banner89