banner94

banner77

banner69

banner88

Ömer Kumova’dan Bodrum’da yeni yatırım

Ömer Kumova İnşaat Bodrum’da hayata geçirdiği projelere, butik bir otel projesini ekleyerek turizm sektörüne de giriş yaptı.

İNŞAAT 31.05.2021, 14:06
Ömer Kumova’dan Bodrum’da yeni yatırım
banner66

Turgutreis Akyarlar yolu üzerinde deniz kenarında, 150 odadan oluşan Rammos Butik Otel ile kendi markalarını oluşturmayı hedeflediklerini belirten Ömer Kumova İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kumova, otelin işletmesini de kendi bünyelerinde gerçekleştireceklerini ifade etti.

Oda kahvaltı şeklinde hizmet verecek deniz kenarındaki hotel genelinde yüzme havuzu, fitness, sauna, masaj ve vale hizmetleri, su sporları gibi sosyal imkânlar da sunulacak. Yanı sıra sahil şeridindeki alanda gündüz beach, gece alakart yemek hizmeti de olacak.

Mayıs 2022’ye projeyi yetiştirmek istediklerini belirten Kumova, “Güneş enerjisi ile kendi elektriğinin üretileceği, ısı pompaları-led aydınlatmalar-enerji tasarruflu pompa seçimleri ile daha az enerji tüketiminin planlandığı, yağmur suyu ve arıtmanın su depolarında toplanacak sular ile yeşil alanların su ihtiyaçlarının karşılanacağı projenin birçok detayı üzerinde yapılan çalışmalar ile daha yeşil ve daha çevreci örnek bir eser yaratmaya çalıştık. Hayata geçirmiş olduğumuz diğer projelerde olduğu gibi müşteri kalitesini artırmaya yönelik bir yaklaşımı ve kaliteyi hedefliyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
22°
kapalı
banner61
banner62
banner89