banner94

banner77

banner69

banner88

İşinize değer katın...

Murat Kasap İş Merkezi, iş dünyasına kapılarını açmaya hazırlanıyor.

İNŞAAT 05.02.2018, 11:09 05.02.2018, 12:14
İşinize değer katın...
banner66
Murat Kasap İnşaat tarafından İzmir Yolunda inşası süren Murat Kasap İş Merkezi, iş dünyasına kapılarını açmaya hazırlanıyor.  Projenin Özlüce bölgesindeki önemli bir ihtiyacı kapayacağını dile getiren Murat Kasap, işine değer katmak isteyen herkesi beklediklerini ifade etti.

Bursa iş hayatına yeni bir soluk getirmeyi amaçlayan Murat Kasap İnşaat, iş dünyasının ihtiyaçlarını tam manasıyla tamamlayacak İş Merkezinin kapılarını yakın zamanda açmaya hazırlanıyor. 2018’in başında tamamlanması planlanan projede 18 ofis ve 4 dükkân bulunuyor.

Yaklaşık 10 yıldır konut projeleri hayata geçiren Murat Kasap İnşaat, bu alandaki deneyimini iş dünyasıyla paylaşıyor. Görükle ve Yunuseli’nde toplamda 300 dairelik projelere imza atan Murat Kasap İnşaat, Özlüce’ye değer katacak iş merkezinin açılışını yılbaşında yapacak.

Projenin yüzde 40 satışının gerçekleştiğini belirten Murat Kasap İnşaat Genel Müdürü Murat Kasap, “Bu zamana kadar Yunuseli ve Görükle bölgelerinde birçok konut projesine imza attık. Bu deneyimimizi iş merkezi ile taçlandırmayı amaçladık ve Murat Kasap İş Merkezi projemize başladık. Kısmetse yeni yılda projemiz tamamlanmış olacak. Özlüce bölgesinde değer katacak bir proje olduğunu düşünüyoruz. İçerisinde 18 ofis ve 4 dükkân bulunan butik bir iş merkezi inşa ettik. Bu bizim için de bir hazırlık oldu. İş merkezi konusunda kendimizi geliştirmemizi sağladı. Önümüzdeki dönemde bu tarz projelere ağırlık vereceğiz” şeklinde konuştu.

Ofis büyüklüklerinin 50 m2 ile 150 m2 arasında değiştiğini kaydeden Murat Kasap, dükkânların ise 130 ile 180 m2 aralığında olduğunu söyledi.

Proje içerisinde yer alan işyerlerinin yüzde 40’ının satıldığını da ifade eden Kasap,  “Şu aşamaya kadar dükkân ve ofislerin neredeyse yarısı satıldı. İlgiden oldukça memnun olduğumuzu ifade edebilirim” diye konuştu.

Son dönemde inşaat maliyetlerinin ciddi anlamda artış gösterdiğini de sözlerine ekleyen Murat Kasap, “Maliyetlerimizdeki artışın yanı sıra imar yönetmeliğindeki değişiklik sektörün 2017 yılı özelinde biraz daralmasına sebep oldu. 2018’den umutluyuz ancak inşaat maliyetlerinin bir şekilde düşmesi gerekiyor. Çünkü artık sektör karlılığını yitirmeye başladı” dedi. 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
16°
az bulutlu
banner61
banner62
banner92
banner89